Studio Glimt direkte fra Aspmyra

Pausen har vart siden sesongslutt i fjor, men nå er det endelig tilbake!

Annonse:

Avisa Nordlands glimtsatsning Studio Glimt har blitt et folkekjært program, og nå er de omsider tilbake. Med dyptgående analyser og glimt i øyet går programleder Freddy Toresen, sammen med Arild Berg, Stein Sneve og Raymond Limstrand Jakobsen kampen etter i sømmene. 

– Vi får kampen litt mer på avstand og får både tid og rom til å diskutere ulike temaer og berøre mye av det som ikke så lett lar seg berøre gjennom vanlige artikler, forklarer Freddy Toresen til Avisa Nordland.

Direkte fra Aspmyra

Første sending etter den, litt for lange, pausen blir etter kampen mot Ranheim førstkommende lørdag. Vanligvis sendes programmet fra ANs lokaler i Central Atrium, men nå flytter de studio ut til folket. 

Har du fått med deg Bodø/Glimts eget radiomagasin? Hør Glimtmagasinet her!

– Det blir som en liten markering av at vi er tilbake. Alle som vil kan, så lenge det er plass, komme opp å følge første sending med egne øyne. Samtidig skal den også sendes direkte på våre nettsider, sier ANs journalist.

Det vil si; en times tid etter kampslutt går de i gang fra Sportsbaren i tredje etasje på Aspmyra Stadion. Baren vil holde åpent så lenge programmet pågår. Du kan melde deg på Facebook arrangementet her. 

Live og usensurert

Skal vi tro Freddy Toresen blir program lett gjenkjennelig, men kanskje med små justeringer? 

– Det blir nok noen justeringer i opplegget, men folk som har sett Studio Glimt vil kjenne seg igjen. Vi skal være live og usensurert, smiler Toresen.

Og til den første sendingen siden slutten av fjorårssesongen, som altså sendes live fra Aspmyra stadion, har programlederen store planer.

 – Styreleder Hege Leirfall Ingebrigtsen er i byen og kommer innom sendingen, det samme gjør Janne Kristine Ruden som er supporterleder for Glimt i Sør. Det er stas at vi får to kvinner allerede på første sending. Det er heller ikke utenkelig at Aasmund Bjørkan kommer, sier Toresen i intervjuet du kan lese i sin helhet på an.no. 

Annonse fra Eliteserien: