Tar ferie på tabelltopp

Ulrik Saltnes sørget for at Glimt tok med seg ett poeng fra en vanskelig bortebane i Trøndelag.

Kampen startet, som så mange ganger tidligere i år, på verst tenkelig måte. Hjemmelaget fra Levanger tok ledelsen etter drøye fire minutter og holdt den lenge.

Glimt kom til flere gode sjanser etter fine kombinasjoner fra de gule, og til slutt fikk de lønn for strevet. Vegard Leikvoll Moberg og Ulrik Saltnes vartet opp med fantastisk spill før sistnevnte kunne sende ballen forbi en utspilt levangerkeeper.

Den andre omgangen ble målløs og Glimt kunne ta med seg ett kjærkomment poeng. Dermed tar Bodø/Glimt ferie med en solid tabelltopp. Det er hele sju poeng ned til lag nummer to, Ranheim og åtte poeng ned til Start som foreløpig har befestet sin tredjeplass på tabellen.

Neste hjemmekamp går lørdag 22. juli klokken 18:00. Da kommer serietoer Ranheim på besøk.