Tilbud: Se alle Glimts bortekamper

I 2017 skal hvert eneste spark på ballen fra Eliteserien og OBOS-ligaen vises på Eurosport Player. Nå har du muligheten til å se alle kampene, og ditt lags bortekamper, for kun 999,- per år. I en begrenset periode vil vi tilby ”Bortekampskortet”.

– Vi skal flytte fotballen bort fra dyre betalingsmurer, og tilbake til folket. Målet er at Eliteserien igjen skal bli snakkisen rundt lunsjbordet, sier sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks, Jan-Erik Aalbu.

I tillegg til det beste av norsk fotball, får du også tilgang til mengder av annet sportsinnhold. Kampanjeprisen er 999,-/år og tilbudet er kun gyldig i en begrenset periode. Ordinær pris er 1490,-/år. 

Annonse:

Fotball nytes som kjent best på stadion, men Bortekampskortet på Eurosport Player sikrer deg tilgang til alle ditt lags kamper – også de bortekampene som er for langt unna til å dra på selv.

Klikk her for å få din kampanjekode

Kampanjeprisen på 999,-/år aktiveres ved en verdikode du får tilsendt. Prisen er en engangstransaksjon som skjer en gang i året, men du kan når som helst velge å takke nei til videre autofornyelse under «Min konto».

Annonse fra Eliteserien: