To gule i aksjon for Norge

Både Håkon Evjen og Jens Petter Hauge spilte med flagget på brystet denne uka

Jens Petter Hauge var nok en gang tatt ut til Norges u19-kamper på La Manga, og etter å ha spilt mot både Irland og Slovakia i slutten av forrige uke, var det nå klart for periodens siste kamp. Denne gangen var det Portugal som sto på den andre banehalvdelen. Tid hadde Norge vunnet 2-1 over Irland, og spilt 2-2 mot Slovakia, og var nå fokusert på å gå ubeseiret over tre kamper. 

Oppgjøret startet bra, og Norge var på høyde med sør-europeerne de første drøye 35 minuttene. Etter 39 spilte minutter får derimot vår mann, Jens Petter Hauge, sitt andre gule kort og må forlate banen. Med ti mann blir det for tøft for Norge, og Portugal vinner til slutt 1-0.

Annonse:

Håkon Evjen er en annen lovende unggutt som har fått muligheten på u17-laget til Norge, som også har spilt tre kamper på La Manga i februar. Norge har måttet se seg slått av både Sverige og Tsjekkia før møtet med Polen på mandag. Heller ikke dette ble en festforestilling, og kampen ebbet til slutt ut på stillingen 0-0. Håkon Evjen spilte hele kampen, og mye tyder på at vi ikke har sett det siste av den spennende Narvik-gutten. 

 

Annonse fra Eliteserien: