Tremålshelten Fardal Opseth strålte

Etter tre nye scoringer troner Kristian Fardal Opseth alene på toppen av toppscorerlista i OBOS-ligaen, men holder føttene godt plantet på jorden.

Det er enkelt å smile som glimtspiller om dagen, og etter 5-0-seieren mot Arendal var Kristian Fardal Opseth en lykkelig mann. Ikke bare ble det tre poeng, storscoreren satte også inn tre mål. 

- Jeg ble servert av Jens Petter Hauge på alle tre målene. Det siste er jo et praktangprep hvor alt går på én touch. Jeg får nesten litt prestasjonsangst for jeg føler jeg  sette den der, sier han. 

- Er det litt ekstra press når angrepet er såpass bra?

Annonse:

Ja, det blir jo det. Når du er alene med keeper så skal du sette den, ler han og avslører at han egentlig ikke tenkte på det i skuddøyeblikket. 

Fardal Opseth har funnet seg godt til rette i Glimt-laget og produserer mål på løpende bånd. Likevel gleder forsvarspillet spissen i dag.

- Vi holder nullen i dag, og det tror jeg Martin Bjørnbak og co er veldig glade for. Det har plaget de litt i det siste. Vi holder på ballen og spiller bra fotball, rett og slett en veldig godt gjennomført fotballkamp, avslutter storscoreren.


 

Annonse fra Eliteserien: