- Vi er klare for å levere varene

Opprykket nærmer seg med stormskritt, men før den tid skal et kvalikjagende Ull/Kisa gi kamp om poengene på Jessheim.

Annonse:

Med seks poeng å spille om på seks dager, er det en ekstremt viktig uke Glimt så vidt har gått inn i. Bodø/Glimt er på stø kurs mot Eliteserien 2018, og kan se tilbake på en poengrik sommer. Glimt har ikke tapt på tretten kamper, og sist gang Bjørkan og co tapte en fotballkamp var mot Ranheim 4.juni. 

Overraskelseslag

På tirsdag venter nok et hinder for Glimt, når de helgule reiser til Jessheim for å få med seg alle tre poengene mot Ull/Kisa. De lysegule har overrasket alle denne sesongen, og ligger på en foreløpig sjetteplass i OBOS-ligaen. 

- Må skryte litt av Ull/Kisa. De er en klubb med små ressurser som har klart seg veldig bra denne sesongen, sa Kjetil Knutsen dagen før avreise til Akershus. 

Se hele intervjuet med Kjetil Knutsen nederst i saken.

Fornøyd trener

Sist gang Ull/Kisa vant over Nordlands-klubben var i kvalifiseringen til Eliteserien i 2011. Da vant hjemmelaget 2-0, men det er også den eneste seieren laget fra Romerrike har mot Glimt på de seks siste kampene.

Kjetil Knutsen har vært med på mye i sin trenerkarriere, og særlig i OBOS-ligaen. Nå kan det kun være en liten uke til han kan kalle seg Eliteserie-trener i 2018.

- Stemninga har vært veldig god i det siste. Må skryte av spillerne. De har stått på, og klart å holde fokus, smilte en spent Knutsen til GLIMT-TV etter mandagens treningsøkt var unnagjort.

Visekapteinen ute

Noen som helt sikkert har trent hardt, men som ikke får spille på tirsdag er visekaptein Martin Bjørnbak. Bjørnbak må stå over oppgjøret mot Ull/Kisa etter å ha pådratt seg for mange gule kort denne sesongen. Derfor har det bredt seg usikkerhet over hvem om skal ta plassen ved siden av Marius Lode i midtforsvaret mot Ull/Kisa.

- Vi har alternativer vi kan sette inn, men vi er ikke helt sikre på hvem som tar plassen til Martin i forsvaret, sa Glimt-treneren og fortsatte:

- Hele laget er klare for å levere varene i morgen.     

Se hele intervjuet med Kjetil Knutsen under: 


Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 25.09.2017
Skrevet av: Carl Henning Biørnstad / FOTO: Kent Even Grundstad