Kjetil Knutsen i kampen mellom Bodø/Glimt og Odd.

- Vi er nærmest tre poeng

Etter kampen var trener Kjetil Knutsen fornøyd med innsatsen, men skuffet over at de tre poengene ikke ble igjen i Bodø.

Annonse:

Kampen på Aspmyra mandag kveld endte med uavgjort mellom Bodø/Glimt og Odd. Det startet med ett mål i Glimts favør etter knappe 20 minutter, men så snur det. Kjetil Knutsen oppsummerte kampen etter at dommeren hadde blåst i fløyta.

- Bodø/Glimt er det laget som vil mest, og som ønsker å vinne kampen. Jeg har en opplevelse og følelse av at Odd var ganske fornøyd med det ene poenget. Og at de ønsket å ligge kompakt, forsvare seg og få kontringer. Det er lov. Vi er veldig nære å bryte de opp og komme gjennom, men vi er ikke dyktige nok i den avgjørende pasningen og i selve avslutningen, til å avgjøre kampen. Så, jeg synes vi gjør mye bra, men er skuffet over at vi ikke tar momentum i kampen og klarer avgjøre, sier Knutsen. 

Det ser så lett ut i begynnelsen, og man kan vel si at dagens kamp ikke ble noe lett. Det ender 1-1. Er dette det vi kan kalle en god, gammeldags slitekamp? 

- Nei, jeg føler mye av spillet vårt er i fin utvikling og jeg føler at vi ser bekker som kommer med og det har vi etterlyst. Kantspillet vårt er bra. Jeg vil ikke kalle det en slitekamp, men jeg vil kalle det en kamp med bra prestasjon, god energi ute på banen og et bra tempo i kampe. Så er det det å ha den lille evnen til å avgjøre kamper, men jeg er utrolig fornøyd med mye av det vi gjør i dag. Utenom at vi ikke klarer stikke kniven i de, og avslutte med tre poeng, fortsetter Knutsen. 

Hvorfor blir det så vanskelig akkurat i dag? 

- Frustrasjonen blir på at spillerne føles at det dømmes litt mye i mot Bodø/Glimt, og det er jeg enig i. Men, når det er sagt så er det ikke det som avgjør kampen i dag. Det er vår egen dyktighet som gjør at vi ikke klarer det. Alle kamper betyr alt. Det skal være trøkk og det skal være sånn ute på banen, det er helt naturlig. 

Det kunne ha endt med tre poeng til Glimt og tre poeng til Odd, men det blir poengdeling. Hvor greit er det å ha med seg ett poeng videre

- Det er stor forskjell på å spille uavgjort kontra det å tape, men akkurat i dag mener jeg vi er klart nærmest tre poeng. Veldig enkelt sagt er dette poenget veldig fortjent, men vi bør og skal ha tre poeng i dag, sier treneren.

Du får litt tilsnakk av dommeren på slutten av kampen, har du noe å si om situasjonen?

- Jeg blir litt dommeren i noen sekunder og da fikk jeg kjeft, men det tåler jeg, sier han sm. 

På lørdag møter Bodø/Glimt Tromsø borte på Alfheim. Hva kan vi forvente av Bodø/Glimt neste kamp? 

- Jeg forventer at vi ser en del av det samme, og at vi nå reiser til en bortekamp for å vinne igjen. Nå er det mye i spillet vårt som er bra, så handler det om igjen ha evnen til å avgjøre kamper i vår favør. Det blir en ny jevn batalje, og det er et lokaloppgjør, så det gleder vi oss veldig til, avslutter Knutsen. 

Annonse fra Eliteserien: