- Vi har et godt tak på Mjøndalen

Lørdag reiser de helgule heltene våre til Mjøndalen for å krige til seg tre poeng i kampen mot opprykk. Les Aasmund Bjørkans betraktninger i forkant av kampen.

Annonse:

Bodø/Glimt har kommet godt i gang med årets OBOS-ligasesong. Etter 16 kamper ligger de gule fra Bodø på topp med 36 poeng. Nå venter Mjøndalen borte, en vanskelig arena, men langt ifra uoverkommelig. 

- Det blir en veldig spennende kamp. Vi har hatt et veldig godt tak på Mjøndalen, men de er bra på hjemmebane. Hvis vi skal få med oss noe fra kampen i helga må vi være 100 prosent på, sier Bjørkan etter at fredagens trening var avsluttet. 

- Islandsk viking

Også denne uken var det nye bein på treningen. Islandske Oliver Sigurjónsson signerte tidligere denne uken en treårskontrakt med Glimt. Bjørkan liker godt det han har sett av nyervervelsen. 

- Han er en viking og en ordentlig type. Spennende spiller. Han har hatt en skadeperiode som har vært langvarig, så vi skynder oss langsomt med han. Han blir en spiller som er viktig for Glimt, det er jeg helt sikker på, sier han og legger til;

- Oliver kan bidra med mye positivt inn i en allerede bra glimttropp. 

Hjelp fra værgudene?

At østlendingene ofte har det litt varmere i været enn oss nord for polarsirkelen er ingen godt bevart hemmelighet. Derfor har nok værgudene gjort sitt for å hjelpe Glimt på veien når laget reiser til Mjøndalen. 

- Jeg vet ikke hvorfor, men hver eneste gang jeg har vært i drammensområdet har det vært fryktelig varmt og det blir sikkert varmt i helgen også. Derfor har det vært deilig med litt sol og sommer i Bodø også, sier Aasmund Bjørkan og smiler lurt.

Da gjenstår det bare tre poeng og klubbens sjuende seier på rad mot Mjøndalen. 

- Gutta er brune og deilige etter soluka. Skal vi få med oss noe må vi ha 100 prosent trøkk, og det tror jeg vi skal få til, avslutter Bjørkan. 


Annonse fra Eliteserien: