- Vi skal gjenskape gode prestasjoner

Aasmund Bjørkan er klar for kamp mot Arendal. Se intervju her!

Etter en strålende seier i Mjøndalen forrige uke ligger Bodø/Glimt desidert øverst i OBOS-ligaen. Helgens motstander, Arendal, ligger på sin side helt sist på tabellen. 

Likevel tror Glimts trener, Aasmund Bjørkan at det blir en spennende kamp mot sørlendingene. 

Se hele video nederst i saken!

- Det er en jevn liga, og det er kanskje litt overraskende at Arendal ligger der de ligger. På den andre siden har vi lyst å være gode på hjemmebane, og her skal vi slå alle lag, sier Bjørkan. 

Annonse:

Glimt har fortsatt ikke tapt på Aspmyra i OBOS-ligaen, og det har de ingen planer om å gjøre nå heller. 

- Vi har vært gode i hele år og ønsker å gjenskape en god prestasjon. Vi skal ta enda nye steg nå på søndag. 

Arendal har forsterket seg

Det er ikke så lenge siden sist Glimt og Arendal møttes til dyst i OBOS-ligaen. Den gangen tok sørlendingene ledelsen, men fikk det tøft mot serielederne. Glimt snudde kampen til sitt favør og vant til slutt 3-1 i sørlandsbyen. 

- Arendal har forsterket seg greit siden den gang. De har i alle fall hentet inn en 3-4 spillere med erfaring fra høyere nivå, konstaterer Bjørkan. 

- Vi ser veldig bra ut

Glimt kommer som nevnt fra en strålende seier i Buskerud hvor Mjøndalen ble noen nummer for små forrige uke. Humøret i spillergruppa er på topp.

- Vi ser veldig bra ut, vi tar nye steg hele tiden. Det er bra trøkk og godt humør i alt vi driver med. De nye spillerne kommer stadig mer inn i det. Jeg gleder meg veldig til kamp på søndag, sier den tidligere vingen. 

Les også: - De har behandlet meg godt, sier Sigurjonsson. 

På søndag er det meldt strålende vær og laget håper det kommer masse folk på tribunene. 

- Det er masse som skjer i byen med konserter på Keiservarden blant annet. Jeg håper folk har en herlig opplevelse på Keiservarden med Jarle Bernhoft på søndag før de kommer ned til oss og har det herlig på Aspmyra. Vi skal gi alt for at folk får en fantastisk opplevelse på stadion på søndag, avslutter treneren. 


Annonse fra Eliteserien: