Kjetil Knutsen under kampen mot Hødd.

- Vi skal ikke være fornøyde med 1-1

Sier trener Kjetil Knutsen etter at den 14. runden i Eliteserien hjemme på Aspmyra endte med uavgjort.

Annonse:

Det endte 1-1 i kampen mellom Bodø/Glimt og Sandefjord Fotball på søndag. Sandefjord satt inn det første målet allerede i løpet av de første minuttene av kampen. Etter 27 minutter var det Glimts José Angel som utlignet til 1-1. Andre om

Etter kampen, var trener Kjetil Knutsen ikke fornøyd med resultatet, men sier at det handler om å ha tro på det laget holder på med. 

- Vi kommer under 0-1 etter ett pg en halv minutt. Det er ikke bra. Vi blir preget at det, og bruker litt tid på å komme i gang. De siste 20 til 25 minuttene av første omgang føler jeg vi gjør det bra. Da trykker vi de bra og kommer til muligheter. Men, så legger de om formasjon i andre omgang og det er jeg misfornøyde med hvordan vi håndtere det. Hele andre omgang blir en rotete kamp, der vi har masse rom å gå i som vi ikke utnytter, oppsummerte Knutsen etter kampen. 

Synes du resultatet gjenspeiler kampen generelt? 

- Nei, vi har klart flest muligheter i kampen. Men vi skal ikke være fornøyd med 1-1 hjemme mot Sandefjord uansett om de ligger på tredje plass eller siste plass. Jeg er skuffet over at vi ikke har evnen og ferdighetene til å avgjøre kampen i dag, fortsatte treneren. 

Hva skal dere jobbe med for å reise dere fra dette? 

- Vi skal jobbe med akkurat de samme tingene. Det handler om å ha tro på det vi driver med, av og til går ikke ting akkurat sånn som du tenker, men å gjøre de store endringene tror jeg ikke er veien til å komme på vinnersporet igjen. Det er små justeringer, og jobbe på den måten vi har jobbet på i hele år. 

Se hele intervjuet her:


Annonse fra Eliteserien: