Kristian Fardal Opseth og Vegard Leikvoll Moberg mot Start på hjemmebane.

- Vi slipper inn for enkle mål

Kjetil Knutsen var skuffet etter tapen mot Start.

Annonse:

Det endte med tap hjemme mot Start på Aspmyra. 

- Start er flinke til å drepe kampen i første omgangen. Det er litt spesielle forhold i dag, det blåser ganske kraftig. Vi prøver, men vi får ikke nok tempo på ballen. Vi får ikke back'ene ned i angrep og vi klarer ikke å bryte Start ned. Det blir noen sporadiske muligheter, men det får også de. I første omgangen er det for så vidt helt greit at vi ikke har ledelse, for vi skaper for lite i den omgangen fortalte Kjetil Knutsen etter kampen. 

Det tok 70 minutter før Philip Zinckernagel satt ballen i mål, men bare få minutter etter utligner Start. Hvorfor er det så lett for motstanderne å plutselig komme med mål i mot?

- I denne kampen her er det helt rett det du sier, men problemet vårt i denne kampen synes jeg er er at vi får en del kontringer på Start også får vi brudd på brudd. Det er til slutt dét vi blir straffet for. Vi så signaler i forkant, og vi prøvde å legge Ulrik litt dypere i banen for å være mye mer balansert i spillet vårt. Jeg er egentlig veldig skuffet over at vi ikke klarer gå av denne kampen med noe i bagasjen. Vi må bare erkjenne at vi slipper inn for enkle mål, så enkelt er det faktisk, sa Knutsen.

Start satt inn sitt andre mål fem minutter før ordinær tid. De vant dermed sine første bortepoeng siden 2015. Det er Knutsen veldig skuffet over. 

- Vi er skuffet over å tape uansett hvem vi møter på hjemmebane, men dette var en ekstremt viktig kamp for oss. Ett poeng her hadde vært OK, da hadde vi holdt Start på samme avstand, fortalte han. 

Hvor viktig er det å se at Zinckernagel klarer å utvikle seg så godt som Glimt-spiller?

- Vi har mange spillere med ektrem-kvaliteter. Philip er god, og har levert varene for oss. Han er viktig for oss. Det vi er litt skuffet over i dag er hvor lite vi får back'ene våre i angrep, og det er viktig for oss i forhold til alle rytmene. Vi er glade for de enkeltspillerne som leverer, men skal vi levere og ta poeng så er vi avhengig av at hele laget leverer og det blir litt sporadisk i dag, sa Knutsen.

Allerede på onsdag møtes Bodø/Glimt og Start til kamp. Da i cupen, og det står om en plass i semifinalen.

- Det er det samme laget som vi møter, nå handler det om å riste av seg skuffelsen. Vi må være flinke til å restituere kroppene, for det er bare noen dager til kamp igjen. Så handler det om at vi gjør det som skal til for at vi leverer en bedre prestasjon, under forhåpentligvis litt bedre forhold, for at vi skal klare å komme oss til semifinale. Det er vi nødt til. Vi har en plan om å komme til semifinalen, men akkurat nå har jeg ikke brukt så mye tid på den, avsluttet Knutsen. 

Se hele intervjuet her: 


Annonse fra Eliteserien: