-Vi sliter med å finne roen

Det ble en tøff kamp i toppkampen hjemme mot Sandnes Ulf. Til tross for sjanser til begge lag, endte det hele 0-0. Ulrik Saltnes var en av de mindre fornøyde etter dagens kamp.

Etter to ukers ferie var tilbake i lekegrinda på Aspmyra. Det var duket for toppkamp mellom første- og fjerdeplassen i OBOS-ligaen. Det ble et aldri så lite antiklimaks i en kamp som det var knyttet store forventninger til.

-Vi står igjen med ett poeng og null baklengs, og det er greit nok. De kommer ikke nærmere oss, men jeg synes vi spiller dårlig, spesielt offensivt, sier Saltnes.

Annonse:

-Skapte ikke nok sjanser

Saltnes har vært i forrykende form denne sesongen, og står med 10 mål så langt denne sesongen. Dessverre klarte han ikke å følge opp målformen i kveld.

-Vi sliter med å finne roen i spillet våres og skapte ikke nok sjanser. Vi er litt for upresise og det er en liten uro over laget som vi ikke klarer å kvitte oss helt med.

To ukers pause har bare gjort godt

Det er 14 dager siden Glimt sist spilte kamp, men ifølge Saltnes skal det bare ha hatt en positiv innvirkning.

-Jeg tror alle har fått en fin oppgang i energi, men det er jo klart at det har Sandnes Ulf også.

Neste kamp er også en toppkamp, da borte mot Start i det som kan vise seg å bli en avgjørende kamp for begge lag.

-Vi har ikke sluppet inn mål på fem kamper og per i dag er det bare å finne tilbake til scoringsformen så tror jeg vi kommer tilbake på vinnersporet, avslutter Saltnes.


Annonse fra Eliteserien: