- Vi tar nye steg hele tiden

Etter tre fantastiske resultater på rad gleder glimttrener Aasmund Bjørkan seg til ny kamp på hjemmebane.

4-0, 5-0 og 2-1 er glimtfasiten etter de siste tre oppgjørene mot henholdsvis Elverum, Arendal og Mjøndalen. Nå står nok et bunnlag for tur, når Fredrikstad gjester Aspmyra stadion. 

- Det har vært utrolig artig i det siste. Vi har vært ordentlig gode og tar steg hele tiden. Vi er stabile og solide, sier Bjørkan om eget lag, og legger til at vi ikke må ta seieren for gitt. 

Artikkelen fortsetter under videoen


- Det er overraskende at Fredrikstad ligger der de ligger. Det blir garantert en veldig spennende kamp, men vi har vært sterke på hjemmebane og har tenkt til å levere nok en god prestasjon her på Aspmyra, sier treneren. 

Tett kampprogram
Annonse:

Det er altså bare tre dager siden Elverum ble slått 4-0 i en artig fotballkamp, og Glimt skal allerede i aksjon. Det tette kampprogrammet går mer utover onsdagens motstander føler Bjørkan. 

- Det er kamper som er gøy og spillerne gleder seg til hver eneste kamp. Fredrikstad har en viktig kamp allerede på søndag (møter Arendal som også sliter i bunnen på hjemmebane), mens vi først har kamp på tirsdag, sier Bjørkan og legger til;

Les også: Patrick Berg: - Vi kan slå hvem som helst

- Vi har en stor fordel i å ha en større og bredere tropp og har flere spillere som kan rullere på plassene.

På utkikk etter de rette spillerne

Det er ikke bare kampdag på onsdag, det norske overgangsvinduet stenger også når klokken passerer midnatt. For Glimts del er det tidlig å si om det blir noen store bevegelser, men Bjørkan utelater ikke at det blir forsterkninger. 

- Det blir spennende å se. Hvis vi kommer over de rette spillerne som kan være med å bidra til at vi går opp er vi naturligvis interessert, avslutter Bjørkan. 

Videre oppfordrer vi naturligvis alle til å kjøpe billetter på Aspmyra stadion for å støtte de helgule på veien mot Eliteserien! Kjøp dine billetter her!

Annonse fra Eliteserien: