Løvold Cup 2019

LØVOLD og FK Bodø/Glimts barne- og ungdomsavdeling har den glede av å invitere til vårcup 2019! Turneringen finner sted 26.-28. april og avvikles som vanlig på flotte kunstgressbaner i Bodø sentrum.

Annonse:

Turneringen er åpen for klassene gutter, smågutter, lillegutter og minigutter. Tilreisende lag må i være tilgjengelig for kamp senest kl. 20 på fredag. Aldersgrensene og kampavvikling følger NFFs regelverk.
Reglement finner dere HER

Spillform og kampavvikling

klasser- lc

Premiering
Medaljer til alle minigutt- og lilleguttspillere, premiering av de 4 beste lagene i gutte og smågutteklassen. Gavesjekk fra Løvold til vinnerne i sluttspillklassene!

Overnatting
Scandic Havet og Scandic Bodø tilbyr overnatting på hotell til idrettspris. Ta kontakt med hotellene for mer info. http://www.scandichotels.no/Hotels/Norge/Bodo/

Vi kan være behjelpelig med overnatting på skole, ta kontakt med oss på: [email protected]

Påmelding
Påmeldingen skjer via link: https://www.profixio.com/reg/lovold-cup-2019 
Påmeldingsfristen er 24. mars.
Bruk generert faktura med KID.
Påmeldingen er bare gyldig ved innbetaling av påmeldingsavgiften.

Da interessen for turneringen normalt er veldig stor forbeholder vi oss retten til å sette sluttstrek når klassene er fylt opp.

Kampoppsett vil bli sendt ut til påmeldte lag i god tid på e-post. Sørg derfor for å registrere e-postadresse og mobilnummer i forbindelse med påmelding.

Sjekk www.glimt.no underveis for mer info om turneringen.

Vi ønsker alle vel møtt til Løvold Cup 2019, hvor vi fremmer kameratskap, Fair-Play og skaper fine fotballminner!

Registrering
Alle lag må registrere seg før første kamp. Registreringen skjer i Bodø/Glimt sine lokaler i 3. etg. på Aspmyra Stadion fra kl. 15:00 på fredag.

Lag i sluttspillklasser (G2005-G2003) må levere lagslister innen kampstart første kamp. De kan enten leveres på Profixio eller ved oppmøte på Aspmyra. Listene skal inneholde navn, draktnummer og fødselsår. G2013-G2006 trenger ikke levere lagslister, men får ved innregistrering velkomstgave og utdelt diplomer som lagleder selv fyller ut og tar til premieutdeling etter siste kamp.

Påmeldingsavgift
Må være betalt innen turneringen starter. Er betaling gjort siste uken ta med dokumentasjon. Lag som ikke kan dokumentere at de har betalt vil bli innkrevd betaling ved innsjekk.

Premieutdeling
Alle mini- og lilleguttlag møter for premiering ved salgsområdet på Bankgata umiddelbart etter siste kamp. Lagene tar med ferdigutfylte diplomer til siste kamp. For smågutte- og gutteklassen vil det være premieutdeling på banene rett etter finalene i hver klasse. Også pokal til tapende semifinalist.

Turneringsledelsen og hovedsekretariatet
Hovedsekretariatet er på Aspmyra 3.etg. Har du spørsmål kan følgende kontaktes:

Resultatservice holder til på Aspmyra Stadion i 3. etg. Profixio vil oppdateres fortløpende gjennom helgen.

I Ramirent-vognen på Bankgata vil det også være arrangementsansvarlige tilgjengelig for spørsmål. Se etter folk i gule vester!

Åpen kafe på Aspmyra Stadion og salgsboder ved alle banene
Aspmyra stadion holder åpent hele helgen. Der vil det være mulighet til å varme seg, ta en kopp kaffe med en kjenning, samle laget til felles lunsj, få levert pizza fra Peppes, se fotball eller Gullrekka på TV eller rett og slett bare slappe av mellom slagene.

Dusjfasiliteter og sanitetsforhold
For kampene som avvikles på Aspmyra kunstgress et er tilgang på garderober og dusjer på Aspmyra stadion i Diadora tribunen (inngang mot Aspmyra kunstgress). For kampene som avvikles på Aspmyra Stadion er det tilgang på garderober og dusjer i Sparebank 1 Nord Norge tribunen (inngang mot Hålogalandsgata) På Bankgata er det i Bankgatahallen tilgang til toaletter som også kan benyttes dersom man har behov for klesskift. 

Annonse fra Eliteserien: