Putte, Jannike Ramscik, Cicilie Schjølberg og Ørjan Heldal er glade for den nye Coop Familietribunen.

Lager familietribune på F-feltet (senere flyttet til E-feltet)

Coop Familietribune er Bodø/Glimts og Coops nyeste tilskudd på Aspmyra stadion.

Annonse:

Endelig er sesongkortsalget snart i gang, og nytt av året er at Coops tidligere barne-VIP nå blir Coop Familietribune. Det er hele felt F (nå felt E) på hovedtribunen som nå settes av til barnefamilier. Her kan foreldrene ta med seg barna på kamp og møte andre familier, mens de større barna fortsatt kan komme sammen med venner slik som tidligere.

- Vi i Coop Nordland er stolt av å fortelle at vi går inn i tre nye år som samarbeidspartner til Bodø/Glimt, forteller HR-sjef i Coop Nordland, Monika Moen.

- Vi skal være med på å løfte Bodø/Glimt i årene som kommer, og vi skal sørge for at familiene og barna får et enda morsommere og bedre tilbud på Glimtkamp, fortsetter Moen.

Ørjan Heldal, Lars Arve Jacobsen (Administrerende direktør i Coop Nordland), Monika Moen (HR-sjef i Coop Nordland), Cicilie Schjølberg (Markedsføringsleder i Coop Nordland) og Jannike Ramsvik.
Ørjan Heldal, Lars Arve Jacobsen (Administrerende direktør i Coop Nordland), Monika Moen (HR-sjef i Coop Nordland), Cicilie Schjølberg (Markedsføringsleder i Coop Nordland) og Jannike Ramsvik.

- Vår tanke er at det blir hyggeligere både for barn og foreldre når det er andre småbarnsfamilier i nærheten, sier Jannike Ramsvik, leder marked og kommunikasjon i klubben. 

Familievennlige priser

F-feltet (nå E-feltet) har fantastisk gode plasser. Prisene på sesongkort blir også svært gode. Du kjøper faste seter til deg og dine barn, men det vil også være en seksjon til free seating. Det gir fleksibilitet, med tanke på at barna enkelt kan bevege seg nærmere gressmatta.  

- Familier er viktige for oss. Vi vil familier skal komme og oppleve kamper sammen. Foreldrene skal kunne se på kamp og likevel være i nærheten av barna sine. Kanskje vi til og med gjør det lettere for noen som tidligere har tenkt at de trenger barnevakt for å dra på kamp? Eller kanskje noen flere mammaer blir med?, sier Ramsvik. 

Gratis for barn

Barn har fremdeles gratis inngang på Coop Familietribune til og med fylte 15 år. De som kjøper familiesesongkort har faste plasser, men kan likevel bevege seg ned til free seating-området, og de eldre barna som kommer alene får free seating plass som før.

- Aspmyra skal fortsatt være Barnas Arena, fortsetter Ramsvik. 

 - Vi jobber med å gjøre litt ekstra ut av Coop Familietribune. Vi ser for oss at Putte er der og lager liv, og at spillerne kommer bort etter kamp for å takke barna som kom for å heie på de. I tillegg har vi flere andre idéer til Coop Familietribune vi jobber med, sier Ramsvik. 

Annonse fra Eliteserien: