Frivillighetsgjeng

UNGDOMSTEAMET

Bodø/Glimt har startet et nytt frivillig event-team med bare ungdommer!

Annonse:

Er du mellom 15-18 år? Liker du salg og organisering? Er du en event-spire?

Bodø/Glimt søker deg som har lyst på arbeidserfaring, gode venner, en morsom og utfordrende jobb. Sammen med Event Nord vil vi engasjere deg og 14 andre ungdommer som denne sesongen skal hjelpe oss frivillig med Fanzone på Aspmyra. 

Hva er Fanzone? Fanzone er et arrangement som åpner to timer før kampstart hvor familier og supportere møtes for å bygge opp stemningen før kamp. Her vil flere lokale aktører data, det blir mat, drikke, underholdning, musikk og selvfølgelig kommer spillerene innom. Sammen med Event Nord kommer dere til å lage den beste Fanzonen i hele Eliteserien. 

15 ungdommer vil få en unik muligheten til å prøve seg på alt innen det å arrangere et større arrangement. Logistikk, markedsføring, koordinering, organisering, salg og service. Ulike arbeidserfaring som er gull verdt senere i arbeidslivet. 

Dette er en enestående mulighet for ungdom som ønsker seg et springbrett inn i arbeidslivet! I tillegg til at teamet blir en kontaktarena mellom deg og andre ungdom, og at det blir arrangert kick-off og avslutning med alle de unge frivillige, vil du knytte kontakt til alle bedrifter som er med i Fanzone. Du vil få en attest og referanse fra Bodø/Glimt som du kan bruke i jobbsøking. 

Kunne dette være noe for deg? Eller en ungdom du kjenner?
Ta kontakt med Lise Bye Solheim på e-post.: [email protected]

Annonse fra Eliteserien: