Barnefotball G6 til G12

Glimt arbeider med spillere fra alderen & til 12 år, før de kommer til Glimt-akademiet. Her er noen av måtene vi jobber på.

Annonse:

Glimt operere med den Norske toppfotball-modellen. Det betyr at spillere først blir plukket ut når de når G13. For klubben betyr dette at Glimt-akademiet har ansvaret for følgene utviklingsarbeid for G6 til G12. 

 • Bylagsgruppe
  De mest dedikerte spillerne på G11 og G12 fra Bodø kommer sammen for å trene ukentlig med trenere fra Glimt og andre klubber i byen. Spillerne blir nominert av sin respektive klubb til bylagsgruppen, dersom de viser dedikasjon. 
 • FFO 
  FFO er Fotballfritidsordningen til Glimt for gutter i byen. Åpen for alle gutter, og lar spillere jobbe med Glimt-akademiets trenere to ganger i uken. FFO er for gutter i alderen 9 til 11 år. Les her for mer informasjon.
 • G6 til G12 treningsplanlegging 
  Vi sender ukentlig ut en treningsplan fra Glimts treningsmetodikk til alle våre partnerklubber slik at de kan bruke det i deres trening dersom de vil. Last ned eksempel på en plan her.
 • Spiller- og trenerutvikling 
  Klubber blir invitert til å sende en spesifikk aldersgruppe av spillere og trenere til Aspmyra på en ukentlig basis. Under denne praktiske trening jobber Glimts trenere med Glimts metodikk både for spillere og trenere. Dersom din klubb vil detal på dette, ta kontakt Tarald Laugsand på [email protected]
 • Klubbesøk 
  Alle våre partnerklubber mottar årlige besøk fra Glimts trenere, og får delta på webinarer.
Annonse fra Eliteserien: