Edvardsen gir seg i Glimt

Daniel Edvardsen gir seg i Bodø/Glimt etter rundt 50 kamper for A-laget. Nå venter nye utfordringer for harstadgutten.

Daniel Edvardsen kom til Bodø/Glimt sommeren 2013, etter å ha imponert på prøvespill. Den tidligere Harstad IL-spilleren har etter hvert spilt seg inn på laget til Glimt og i jubiluemsåret 2016 spilte han hele 21 kamper på Glimts back. Nå er tiden som Glimt-spiller over for Edvardsen. 

Annonse:

- Vi skilles som gode venner. Nå som kontrakten min går ut ser jeg meg om etter nye utfordringer, sier han. 

Trå start

Daniel Edvardsen fikk en brutal start på sin glimtkarriere.

- Den starta trått. Jeg ble skada etter én uke i klubben. Skaden holdt meg på sidelinjen rundt et år. Det tok lang tid å kjempe meg tilbake, men det gikk. Jeg fikk en god del spilletid de siste to sesongene, men i år har det vært minimalt, sier han. 

Edvardsen er klar på at spilletid er viktig for han. 

- Det har vært en fantastisk sesong for laget, men for min egen del er jeg langt fra fornøyd. Det er ikke nok for meg å sitte på benken. 

Nye utfordringer

Nå går han en spennende tid i møte, som starter med heimvernsøvelse allerede neste uke. 

- Jeg søker nye utfordringer. Det er ingenting som holder oss i Bodø så vi flytter hjem til Harstad i førsteomgang, så får vi se hva som skjer. Jeg har en agent som jobber for meg, sier han. 

Edvardsen fikk rundt 50 kamper for Glimt og står igjen med ett mål. Det kom i årets hjemmekamp mot Jerv. 

FK Bodø/Glimt takker Daniel Edvardsen for tiden han har hatt i klubben og for alle de gode bidragene. Nå ønsker vi lykke til med nye utfordringer! 

Annonse fra Eliteserien: