"Kachi" er klar for Bodø/Glimt

Onyekachi Hope Ugwuadu, også kalt Kachi har signert for Bodø/Glimt ut sesongen 2017.

Kachi var på prøvespill hos de helgule for noen uker siden og spilte kampen mot Tromsdalen på Aspmyra. Etter kampslutt reiste han umiddelbart hjem til Østfold, før han en uke senere igjen spilte kamp for de helgule. Nå er det bestemt at det blir flere kamper i den gule drakten for nigerianeren. 

Kachi er 19 år (fyller 20 i mai) og kommer til Bodø/Glimt på et ett års lån fra eliteserieklubben Sarpsborg 08. Der fikk han sin debut hjemme mot Start i 2015, der S08 vant 3-1. Kachi har fått flere kamper etter det, blant annet i cupfinalen samme året. Han har tre scoringer i Eliteserien på samvittigheten. 

Nå er han altså klar for Glimt på overgangsvinduets siste dag. 

- Jeg gleder meg utrolig mye til å starte ordentlig med laget, og som en ung spiller er det å dra til Bodø/Glimt veldig bra for meg, sier Kachi etter at han signerte for Glimt. 

19-åringen har 14 kamper i Eliteserien, men har slitt med å slå ordentlig til i Sarpsborg 08. Nå har han altså signert for et revansjelystent glimtlag, som skal gjøre alt for å rykke rett opp til det gode selskap.

- Det at Bodø/Glimt rykket ned kom veldig overraskende på meg. For meg er ikke Glimt noe OBOS-ligalag, og det gleder jeg meg til å være med på å bevise, forteller han. 

Hovedtrener Aasmund Bjørkan er godt fornøyd med å få på plass den nye angrepsspilleren, og slår fast at nigerianeren passer godt inn i dette glimtlaget. 

- Kachi er en meget spennende spiller, og han kommer til å utfylle de vi allerede har i troppen, forteller Bjørkan, og fortsetter: 

- Han er en spiller med ekstrem hurtighet, og kan både spille på kanten og på spissplass. 

Vi ønsker Kachi hjertelig velkommen til Bodø/Glimt, og gleder oss til å se han i aksjon for de helgule i sesongen som kommer. 

Annonse fra Eliteserien: