Se Glimt-spillerne bli overrasket med ny garderobe

Ved hjelp fra gode opprykkskamerater ble garderobene på Aspmyra pusset opp. I dag fikk spillerne se det endelige resultatet.

Annonse:

TK Eiendom, Eidissen Consult, Acrylicon, Advokat Mads Torrisen, Løwini, Nyhamn AS og Fagflis har alle bidratt til at garderoben til A-laget nå er en Eliteserieklubb verdig. Nye gulv, nye fliser i dusjen og ikke minst nye garberobebåser. 

- Vi er alle så heldig som er med i en klubb som har et gedigent spleiselag rundt se. Dette er bare litt av det opprykkskameratene og vennene til klubben har bidratt med, sier Mads Torrisen.

Forskjellen er stor på hvordan garderobene før så ut. 

- Nå har de fått proff Champions League-standard på garderobene, sier Torrisen lattermildt videre.

Vil ha det fint rundt spillerne

Det var viktig for klubben at oppussingen som har blitt gjort på Aspmyra også gjaldt spillerene.

- Vi fikk gjort mye annet, som sportsbaren og kontorlokaler, men så stod vi igjen med hvordan vi skulle få ordne garderobene. Vi hadde lyst til at det skulle være fint for spillerne. Det er jo dere vi lever av, sier Jannike Ramsvik leder marked og kommunikasjon i Bodø/Glimt.

Se når spillerne ser garderoben for første gang:


- Det er rett og slett imponerende

Avdukingen av garderobene skjedde med alle spillerne til stede, og trener Kjetil Knutsen takket på vegne av hele spillergruppa alle de involverte i den nye garderoben. 

- Det er egentlig utrolig imponerede at dere har gjort dette. Det viser hvor mye dere bryr dere om klubben, sa Knutsen.

- Bodø/Glimt skal være et flaggskip for hele regionen, så vi setter utrolig pris på det som har blitt gjort her. Det har blitt kjempeflott. På vegne av alle sammen, må jeg få si  hjertelig, hjertelig tusen takk. Det er rett og slett imponerende, sa Knutsen til slutt. 

Se før og etter bilder her:

Annonse fra Eliteserien: