Barnas Arena

Vi ønsker å gi alle barn en følelse av å være med i fellesskapet og gi de et naturlig forhold til å se fotball på stadion. Derfor åpner vi portene for barna!

Annonse:

Å gå på fotballkamp gjør barn glade, og glade barn vil vi ha. Derfor har vår samarbeidspartner Coop Nordland gjort det mulig for FK Bodø/Glimt å slippe alle barn under 16 år gratis inn på Aspmyra stadion. Det gjør vi fordi vi ønsker at barn tidlig skal ha et naturlig forhold til det å se fotball fra tribuneplass. 

Det skal være enkelt for barn og foreldre å besøke Aspmyra, derfor krever vi ingen billetter. Alle barn under 16 år skal få muligheten til å komme på kamp, uten for mye styr. 

Slik fungerer det

Vi har holdt av 450 seter for barn på hovedtribunen, dette området kaller vi Barne-VIP'en. Disse setene er rad 1 til 5 på felt E, F og G . Barn som skal inn gratis kan benytte seg av Coop Nordland-inngangen (inngang E) på hovedtribunen. 

Barn trives på Aspmyra, se video!


NYTT! Bodø/Glimt deler ut gratisbilletter til VIP-billett i Fanzone, og barna bruker billettene for å komme inn på stadion. Barna bruker inngangen merket «Coop-inngangen». Den finner dere på baksiden av Diadora-tribunen, inne i Fanzone-området.

Jeg ønsker å sitte sammen med barnet mitt

Gratis inngang for barn gjelder bare på Barne VIP'en (rad 1-5, felt E, F og G). Dersom du ønsker å sitte sammen med barnet ditt kan du selvfølgelig kjøpe voksenbillett på samme feltet på stadion. Disse billettene er dessverre ikke tilgjengelig i nettbutikken og kan bare kjøpes i bilettlukene på Aspmyra eller i Fanzone før kamp. 

Gratis inngang gjelder ikke på andre felt på stadion enn Barne-VIP'en. 

Velkommen til Aspmyra - Barnas Arena!

Annonse fra Eliteserien: