Barnas Arena

Vi ønsker å gi alle barn en følelse av å være med i fellesskapet og gi de et naturlig forhold til å se fotball på stadion. Derfor åpner vi portene for barna!

Annonse:

Å gå på fotballkamp gjør barn glade, og glade barn vil vi ha. Derfor har vår samarbeidspartner Coop Nordland gjort det mulig for FK Bodø/Glimt å slippe alle barn under 16 år gratis inn på Aspmyra stadion. Det gjør vi fordi vi ønsker at barn tidlig skal ha et naturlig forhold til det å se fotball fra tribuneplass. 

NYTT! I år lanserer vi sesongkort for hele familien på Coop Familetribune. F-feltet har fantastisk gode plasser. Prisene på sesongkort er også svært gode. Du kjøper faste seter til deg og dine barn, men det vil også være en seksjon til free seating. Det gir fleksibilitet, med tanke på at barna enkelt kan bevege seg nærmere gressmatta. Les alt om Coop Familietribune her! 

Slik fungerer det

Vi har holdt av seter for barn på hovedtribunen, dette området kaller vi Coop Familietribune. Disse setene er på felt F. Barn som skal inn gratis kan benytte seg av Coop Nordland-inngangen (inngang E) på hovedtribunen. 

Barn trives på Aspmyra, se video!


Hvor hente billetter? Bodø/Glimt deler ut gratisbilletter til Coop Familietribune ved inngangen, og barna bruker billettene for å komme inn på stadion. Barna bruker inngangen merket «Coop-inngangen». Den finner dere på baksiden av hovedtribunen, ved Aspmyra Kunstgress.

Jeg ønsker å sitte sammen med barnet mitt.

Gratis inngang for barn gjelder bare på Coop Familietribune (felt F). Dersom du ønsker å sitte sammen med barnet ditt kan du selvfølgelig kjøpe voksenbillett på samme feltet på stadion. Disse billettene er dessverre ikke tilgjengelig i nettbutikken og kan bare kjøpes i bilettlukene på Aspmyra før kamp. 

Gratis inngang gjelder ikke på andre felt på stadion enn Coop Familietribune. 

Velkommen til Aspmyra - Barnas Arena!

 

Annonse fra Eliteserien: