Hvordan får jeg grønt koronapass?

Glimt vil til kamper der det estimeres mer enn 2000 tilskuere kreve grønt koronapass. Under forklares det hvordan man får grønt koronapass.

Annonse:

GRØNT KORONAPASS

*Videoen under viser hva som skal til for å få grønt koronapass

Vi håper og tror at de aller fleste allerede har grønt koronapass. Her er kravene for grønt pass. 

  • Du har negativ test tidligst 24 timer før kampstart (vi fikser gratis test til alle som trenger. Mer info kommer i forkant av hver match)
  • Du har fått påvist koronaviruset de siste seks måndene (det må alltid gå minst 10 dager fra første positive test før man kan få grønn kontrollside). 
  • Du har fått første dose vaksine for tre uker eller mer siden.
  • Sjekk din side på helsenorge.no om koronasertifikatet er grønt. 

TESTING FØR KAMP

Vi har tidligere hatt testing ved Vaksineklinikkens lokaler på City Nord. Fra og med KBK-kampen i slutten av august forsøker vi å ha testing på Aspmyra Stadion på kampdag. Vi holder testingen i bowlinghallen på hovedtribunen. Les deg opp på Glimt.no eller vaksineklinikken.no i hvilke tidsrom testingen tilbys, og hvorvidt det avholdes testing på kampdag på Aspmyra Stadion. Testen er gratis, men man må reservere time. Det gjør du ved å følge lenken nedenfor. 

Jeg har barn, må de teste seg? 

Med de retningslinjene vi har fått fra myndighetene må alle som ikke har grønt koronasertifikat teste seg. Dette gjelder også barn, som ikke har hatt covid-19 de siste seks måndene. 

Hvordan bruker jeg mitt grønne koronasertifikat? 

Det er flere måter man kan benytte koronasertifikatet. Her er noen forslag: 

  • Logg inn på din side på helsenorge.no med BankID før du skal inn på stadion og vis den ved inngangen. 
  • Logg inn på helsenorge.no tidligere på dagen og ta skjermdump av ditt grønne koronasertifikat med mobilen. Da ligger den under bilder, og du slipper å logge på helsenorge.no med BankID ved inngangen på Stadion. 
Annonse fra Eliteserien: