Info for media i Europa-kvalifisering

Her finner du all info til presse om oppgjøret mot Klaksvik 6. juli

Annonse:

Dersom du ikke har sendt akkreditering til oppgjøret mot Klaksvik, send epost til [email protected] så fort som mulig. 

Informasjonen nedenfor gjelder kampen mot Klaksvik 6. juli:

Endelig er det duket for europacupfotball på Aspmyra igjen og som vi gleder oss! Det blir mediaaktiviteter på samme linje som dere er vant med fra kvalifiseringen i fjor (noe annerledes fra sluttspillet i vinter).

Det er ingen krav om maske/munnbind for media under kampen mot Klaksvik, men i situasjoner der du er i nærkontakt med spillere/trenere er det krav om FFP-maske og 1,5 meter avstand. Ta med mikrofonstang.

Vi legger opp til pressetreff for Bodø/Glimt på tirsdag (se mer info nedenfor). Det er i utgangspunktet ikke planlagt pressetreff for norsk media og Klaksvik, men dersom noen har ønske om å snakke med Klaksvik ber vi om å få tilbakemelding på det så fort som mulig, slik at vi kan legge til rette for intervjuer.

Nedenfor følger mediaaktivitetene for de neste dagene:

Matchday -1 (MD-1), Tirsdag:

Kl. 10:00-10:15: Bodø/Glimt trening.

Treningen er åpen de første 15 minuttene fra første spiller er ute på banen. Det vil si at dersom Glimt først er på banen klare for trening 10:30 er treningen åpen til 10:45. Etter de 15 åpne minuttene blir media vist vekk fra stadion.

Ca. kl. 11:30: Bodø/Glimt pressekonferanse

Det blir avholdt et pressetreff utendørs på Aspmyra (på banen) etter treningen. Vi beklager den litt keitete logistikken her, men vi vil hente media igjen på utsiden av stadion etter treningen. Mens dere venter vil vi legge til rette for et oppholdsrom på NTG (uten vinduer mot bane) eller bowlingen (pressekonferanse-rommet).

Vi ser an muligheten til å flytte pressemøtet innendørs dersom været ikke tillater oss å være utendørs.

Kjetil Knutsen og Hugo Vetlesen møter for Bodø/Glimt.

Kl. 18:00: Klaksvik trening

Klaksvik trener på Aspmyra klokken 18:00 og det første kvarteret av treningen er åpen for media. Ved interesse fra norsk media forsøker vi å legge til rette for pressemøte med Klaksvik i forbindelse med treningen. Vi ønsker tilbakemelding fra media om dere kommer på Klaksviks trening.

PS! Det vil ikke være krav om akkreditering på MD-1, men det er vakter i portene her. Vi vil gi beskjed til vaktene om å slippe media inn i angitte tidspunkt, og en fra Glimts mediaavdeling vil være der for å ta imot alle som møter  opp.  

Matchday (MD), Onsdag:

Etter kamp: Pressekonferanse

I utgangspunktet legger vi opp til én til én-intervjuer etter kamp, slik som i fjor sommer. Dersom det er veldig stor interesse fra media vil vi i stedet rigge om til en pressekonferanse. Men slik det ser ut nå blir det én til én-intervjuer med én spiller + Kjetil Knutsen.

«Pressekonferansen» starter cirka 20 minutter etter kampslutt.  

Presserom: 

Vi har som vanlig to åpne presserom i NTG-bygget. Ett for øvrig media og ett for rettighetshaver. Presserommene åpner klokken 15:00 og stenger 60 minutter etter kampslutt. 

Det blir enkel servering i presserommene.

Presseplasser på stadion

Du vil ikke få tildelt plass på stadion som tidligere i Europa. Det er free seating, med noen få unntak. Disse setene vil være merket. 

Radio: NRK, Radio 3 og Radio 8000 vil ha sine faste plasser, som tidligere. 

Fotografer: Fotografer kan som normalt stå bak målene og på kortsidene frem til samme høyde som 16-meteren. 

Når du har funnet din plass ber vi deg om å ikke flytte deg utenom pause.

kart english kopi.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: