Diadora

Diadora er et av verdens eldste sportsmerker, med fokus på design og kvalitet siden 1948. I Norge er Diadora en del av klubbsortimentet til Ultimate Nordic AS.

Om Diadora


Diadora er et Italiensk varemerke fra 1948, som har sponset mange av verdens største stjerner gjennom tidene. Her snakker vi ikoner som Maldini, Weah, Van Basten, Totti og Baggio. Internasjonalt står varemerket sterkt på løpesko med sin Blushield teknologi.

Internasjonalt står varemerket sterkt på løpesko med sin Blushield teknologi, og er store på fritid og fashion.

I Norge er også Diadora viktig varemerke på klubb, med FK Bodø/Glimt og Viking som de 2 største klubbene. Vi har vært stolt samarbeidspartner av begge klubbene i mange år.

Diadora en del av varemerkehuset Ultimate Nordic AS i Norge. På klubb har vi sterke varemerker som Molten baller som benyttes i Europa ligaen, Reusch keeperhansker, Orack teambekledning og Sportdoc/Sportquip som er medisinsk utstyr og sportstilbehør.

Diadora og Ultimate Nordic tar bærekraft på alvor, og sammen med Glimt ønsker vi å jobbe mot en mer bærekraftig produksjon. Alle draktene til Glimt lages av resirkulert materiale, og sammen med Glimt skal vi være med på å gjøre en forskjell.

Sjekk ut mere om oss og våre varemerker på www.ultimatenordic.no

FAKTA

Nyheter om partnere

Se flere nyheter