Elfag

Elektrikerkjeden Elfag har medlemsbedrifter over store deler av landet. Når du kontakter din lokale Elfager, treffer du elektrikere som er opptatt av å finne de beste løsningene for deg, enten du trenger hjelp til små oppdrag, eller større oppussings-prosjekter.

Om Elfag

Elfag – din trygghetsgaranti!

Elektrikerkjeden Elfag består av 2 200 elektrikere spredt over store deler av landet. Når du kontakter din lokale Elfager, treffer du elektrikere som er opptatt av å finne de beste løsningene for deg, enten du trenger hjelp til små oppdrag, eller større oppussings-prosjekter.

Våre elektrikere sørger for at alle forskrifter holdes, og setter sin stolthet i å være pålitelige, engasjerte og ryddige. De garanterer i tillegg kvaliteten av både arbeid, materialer og utstyr i 5 år!

Hos Elfag får du:

Kompetanse
Trygghet
Garanti

Elfag-elektrikere registrerer alle jobber som gjøres i Boligmappa, slik at du har en lett tilgjengelig, og god oversikt over jobber som er utført.

Rabatt
Er du medlem i Norsk Hyttelag eller Huseiernes Landsforbund vil du også få 10% rabatt på timeprisen og 25 % rabatt på materiell.

FAKTA