Bli partner MED Bodø/Glimt

FK Bodø Glimt har en unik historie i fotballen i nord. Visjonen vår er "Vi skal gjøre nordlendingene stolte" og vi håper at så mange som mulig kan bli med på reisen sammen med oss!

Annonse:

Ønsker flere samarbeidspartnere

Bodø/Glimt ønsker flere lokale partnere 'med på laget' og inviterer de som ønsker til å bli med i familien. Å bli samarbeidspartner hos Glimt trenger ikke koste for mye. Vi tilbyr partnerpakker fra 10 000 kr. opp til millionbeløp for de større avtalene. Vi tilpasser pakker etter ønske og behov.

Vi har rene B2B-nettverk, muligheter for å være kamppartner, i tillegg til at vi har et svært spennende inspirasjonsnettverk kalt VINN (Vi Inspirerer Nord-Norge), der bærekraft, inspirasjon og nettverksbygging mellom bedrifter står i fokus. Det er gode muligheter for logoeksponering på skilt i TV-sone, LED-skjermer og skilt i lokal sone. Det er også mulig å kjøpe annonser på glimt.no, annonser i vår 4-3-3-podkast. Vi ønsker innovative partnerskap som skaper en verdi for begge parter. Og dersom dere har en idé dere ønsker å lufte med oss - si ifra! 

Dersom du ønsker å vite mer om mulighetene, nøl ikke med å ta kontakt med en av oss i markedsavdelingen!

Ta kontakt med oss

Annonse fra Eliteserien: