_DSC4030 1

Bli partner MED Bodø/Glimt

FK Bodø Glimt har en unik historie i fotballen i nord. Visjonen vår er "Vi skal skape stolthet" og vi håper at så mange som mulig kan bli med på reisen sammen med oss!

Annonse:

Bodø/Glimt ønsker flere partnere 'med på laget' og inviterer de som ønsker til å bli med i familien. Å bli samarbeidspartner hos Glimt trenger ikke koste så alt for mye. Vi tilbyr partnerpakker fra 25 000,- kr. opp til millionbeløp for de større avtalene. Vi tilpasser pakker etter ønske og behov. Dersom man ønsker å kjøpe plasser i Aspmyra Sportsbar er det som oftest venteliste, og også et krav om å være med på mer utover opplevelsen på kampdag! 

Vi har rene B2B-nettverk, muligheter for å være kamppartner, i tillegg til at vi har et svært spennende inspirasjonsnettverk kalt VINN (Vi Inspirerer Nord-Norge), der bærekraft, inspirasjon og nettverksbygging mellom bedrifter står i fokus. Det er gode muligheter for logoeksponering på skilt i TV-sone, LED-skjermer og skilt i lokal sone. Det er også mulig å kjøpe annonser på glimt.no, annonser i vår 4-3-3-podkast.

Vi ønsker innovative partnerskap som skaper en verdi for begge parter. Og dersom dere har en idé dere ønsker å lufte med oss - si ifra! 

Dersom dere ønsker å vite mer om mulighetene, nøl ikke med å ta kontakt med en av oss i markedsavdelingen!

Ta kontakt med oss

Annonse fra Eliteserien: