Kjøp bilder fra 2024-sesongen

Nå kan Glimt-partnere kjøpe tilgang til hele bildebiblioteket for 2024-sesongen

Annonse:

Fra tid til annen får vi spørsmål fra våre partnere om hvorvidt vi kan dele bilder som kan brukes i ulike sammenhenger; for eksempel. for å gratulere Glimt med viktige seire eller lignende. Det har vi ikke kunnet dele, frem til nå! 

I 2024-sesongen har vi i samarbeid med vår eminente fotograf, Kent Even Grundstad, kommet frem til en pakkepris for tilgang på bildene han tar under året. Dette er primært bilder fra kampene til A-lag herrer, men det kan også tas noe fra A-lag kvinner sine kamper også. Bildene lastes opp i en stor database og kan brukes relativt fritt, mot kreditering. Nå er det mulig å kjøpe tilgang til hele sesongbiblioteket for 5.000,- eks.mva, som strengt tatt er en veldig snill partner-pris.

MERK: at det er viktig at man alltid krediterer Kent Even dersom bildene publiseres, både internt og eksternt. Ingen foto kan videreselges eller benyttes av andre enn glimtpartnere som kjøper denne rettigheten til bilder! 

Ved spørsmål, kontakt [email protected]. Fyller man ut skjema etter seriestart kan det også lønne seg å sende en e-post slik at man får tilgang relativt raskt! 

KJØP TILGANG TIL SESONGBILIOTEKET HER

 

 

Annonse fra Eliteserien: