bilde til hjemmeside 2

Nye partnersider

Sidene har en rekke funksjoner som bidrar til at det er lettere å holde seg oppdatert på nyheter, arrangementer, tilbud og mye mer!

Annonse:

Januar 2021 markerer starten på Glimt sine nye og forbedrede partnersider. Etter et sportslig år som vi hadde i 2020, ønsker vi å følge etter A-laget å bli best mulig ogås utenfor banen. Og det starter med å skape mer verdi og synlighet ved det å være partner med FK Bodø/Glimt. 

Det er flere unike funksjoner med disse partnersidene. Hver bedrift kan ha opptill flere kontakter som har en egen innlogg på partnersidene. Når man har innlogging kan man se og gjøre litt mer enn en vanlig supporter.

Her vil man kunne få unike muligheter til å holde seg oppdatert på arrangementer, komme med tilbud mellom partnere gjennom markedsplassen, men også nettverke i det små. Her vil det også kunne være muligheter for å få eksklusivt innhold forbeholdt dere partnere.

Partnersidene gjør det også enkelt komme i kontakt med hverandre og potensielt skape nye partnerskap via det eksisterende partnerskapet med Glimt. 

Hver bedrift får en egen Bedriftsprofil under 'partnere' fanen, der man kan forklare om sin bedrift gjennom bilder, tekst og fakta. Dette vil være synlig for alle, inkludert supportere.

Man vil kunne kontrollere denne bedriftprofilen selv. Så om man endrer logo, får nyansatte som trenger tilgang, eller ønsker å legge ut et unikt tilbud til alle Glimt partnere, kan man fint styre dette selv.  

Ved en slik løsning vil alle med interesse rundt klubben kunne bli litt bedre kjent med alle partnere. For å kunne levere på et høyt sportslig nivå over tid, er vi avhengig av støtte fra bedrifter lokalt, regionalt og nasjonalt. Og derfor ønsker vi å å fronte våre partnere på best mulig måte!

 

Annonse fra Eliteserien: