Bodø/Glimt fans før eliteseriekampen i fotball mellom Stabæk og Bodø/Glimt på Nadderud stadion i Bærum søndag. Foto: Terje Pedersen / NTB

Bortebilletter 2024

Her finner du billetter til Glimts bortefelt i 2024. (Foto: NTB)

Annonse:

Denne  artikkelen oppdateres fortløpende med lenker til billettkjøp til Glimts bortekamper i Eliteserien, NM, og Europa i 2024. Vi legger ut billettene så fort vi mottar billettene fra hjemmelaget. 

Eliteserien

Klikk på kampene nedenfor for å kjøpe billetter

5. serierunde: Rosenborg – Bodø/Glimt 27. april 18:00 UTSOLGT BORTEFELT

7. serierunde: Kristiansund – Bodø/Glimt 12. mai 14:30

Bortesupportere holder til på felt A og B + på KBBL-tribunen (den sørliggende). Her kan man flagge sitt lags farger og synge sine sanger. Det understrekes at det er kun A- og B- på KBBL-tribunen som er tilgjengelig for bortesupportere.

NM Cupen

Klikk på kampene nedenfor for å kjøpe billetter

2. runde: Junkeren – Bodø/Glimt 24. april 18:00

Glimt-supportere disponerer betongtribunen mot Hålogalandsgata og bes kjøpe billett på seksjon B. Alle som ønsker å være på seksjon B må kjøpe billett på forhånd, det vil ikke være billettsalg i døren til denne seksjonen. Inngang til seksjon B er på hjørnet av hallen mot stormyra/rundkjøring. Dørene åpnes kl. 17:00.

Det er mange som er interessert i å få med seg kampen så vi anbefaler alle å kjøpe billett på forhånd for å unngå kø/ventetid. Det er begrenset kapasitet og kan ikke garantere at det vil være billetter igjen om man belager seg på å kjøpe billett ved hovedinngangen (IKJ teltet).

Om magen må mettes og tørsten slukkes, får dere kjøpt forfriskninger i våre kiosker som er plassert på begge tribuner.

Det gjøres oppmerksom på at alt av pyrotekniske effekter er forbudt.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

Annonse fra Eliteserien: