Episode 2: Amor Layouni

”Vi må våge, vi må ville ha ballen og være på, det viktigste er å være sultne!”

Da vi spurte Layouni om hvilken dag som var den dårligste dagen på jobben ifjor, var det ikke vanskelig for vingen å peke ut kampen da han som Elverumspiller gjestet Aspmyra stadion en mandags kveld i OBOS-ligaen. Stillingen ble hele 5-0 til de helgule, til tross for at det var nettopp dette laget og denne mannen som sendte Bodø/Glimt ut av cupen i 2017.

Vi har hatt Amor Layouni på besøk i studio hos oss i Glimtmagasinet, Bodø/Glimts eneste svenske (sett bort ifra Fysioterapeut og Idrettsfysiolog Frank Rizzo) har et klart utgangspunkt for laget ”Vi må våge, vi må ville ha ballen og være på, det viktigste er å være sultne!”

Tidlig etter signeringen viste Layouni seg selvsikker i gul drakt, og med overgang fra Elverum til Glimt ved midtsommeren rakk han å få med seg 9 kamper under Bodølagets opphold i fjorårets OBOS-liga.

Hvilke fotballspillere er svenskens favoritter, hvordan er tankene om kampene som har vært, og kampene som kommer? Alt dette og mye mer får du høre i den nyeste episoden av Glimtmagasinet.

(Podcasten skal etter planen være på iTunes iløpet av de neste dagene, retningslinjer må følges og episodene godkjennes før publisering. Vi oppdaterer så raskt dette er i orden

Annonse fra Eliteserien: