– En av de største prestasjonene i år

Kjetil Knutsen var i godt humør etter kampen mot Molde

Annonse:

En knapp uke etter nedsablingen av AS Roma på Aspmyra ble vi igjen vitne til en historisk kamp for Glimts del i går kveld. Ett poeng skilte Glimt og Molde før toppoppgjøret på Aker stadion. Det gikk nordlendingene seirende ut av, og det får trener Kjetil Knutsen til å trekke frem superlativene. 

– Om du tar med reisingen, skadene og kampprogrammet med i betrakningen vil jeg si at dette er en av de største prestasjonene vi har hatt i år, sa han etter kampslutt i Molde, sent onsdag kveld. 

Glimt vant kampen 2-0 etter to lekre mål av Hugo Vetlesen og Ola Solbakken i den andre omgangen. 

– Hang litt i tauene

Det var en smørblid Glimt-trener som møtte pressen etter kampen, men en periode i første omgang så det ikke ut som om det var Knutsen som skulle smile bredest i onsdagskvelden. 

– Vi starter best de første 25 minuttene, men så mister vi initiativet. Mannsverk, Hussain og Eikrem får diktere for mye av kampen og vi henger i stroppene, sier Knutsen. 

Fredrik André Bjørkan sa, med et lite glimt i øyet at de helgule fikk "kjeft" i pausen, og da snudde det. 

– Vi legger om formasjonen og får et mer aggressivt press på de spillerne deres. Vi vet at vi har mye kraft i oss og da kommer mulighetene, sa han. 

Slik så det ut da Glimt slo Molde på Røkkeløkka: 


– Utrolig glad på Hugos vegne

I andre omgang var Bodø/Glimt det beste laget og nordlendingene stormet ut av startblokkene på Aker stadion. Hugo Vetlesen kom inn for Sondre Brunstad Fet ved pause og brukte bare et par minutter på å presentere seg. 

– I andre omgang har vi utrolig god kontroll. Jeg er så stolt av den jobben vi gjør i dag, sa Knutsen og trakk pusten: 

– Også er jeg helt utrolig glad på Hugo sone vegne. Han kommer inn, scorer et flott mål og bidrar stort til at denne kampen vipper i Bodø/Glimts favør. 

Ny kamp allerede søndag

Som om det ikke var spennende nok i toppen av norsk fotball så skaffet altså Glimt seg en aldri så liten luke før de siste seks kampene. Fire poeng ned til Molde som jager bak. Dermed blir hver eneste kamp viktig for Glimt fremover. 

Mot Molde i går kveld var det flere Glimt-supportere til stedet og i perioder virket det som om det var Glimt som spilte på hjemmebane. Sånne ting kan være det som vipper alt i Glimts retning i en tett og hektisk høstinnspurt. 

Derfor trenger både Kjetil, Hugo og hele laget at så mange som mulig bidrar i kampene fremover. Mot Sandefjord på Aspmyra på allehelgensaften er første mulighet. Bli med og støtt Glimt i jakten på edelt metall. 

Kjøp billetter her

 

Annonse fra Eliteserien: