IMG_7193

– Jeg gleder meg til å score mål på selveste Aspmyra!

Han har vært nominert som månedens stjernekollega i Coop Nordland, nå er han fast ansatt i Glimt.

Annonse:

John-Håkon Nybakk er ansatt i 100 prosent stilling gjennom stiftelsen HELT MED. Tidligere har han jobbet som butikkansatt på Coop Extra i Bankgata, en jobb han trivdes veldig godt i! Han er en ihuga Glimt-fan så når jobben i FK Bodø/Glimt dukket opp var han aldri i tvil om å søke. 

Nå er han klar for å drive butikken på Aspmyra, pakke varer og gjøre det trivelig rundt seg. 

– Det virker som en veldig spennende arbeidsplass. Hvis jeg ikke hadde fått jobben hadde det likevel vært lærerikt med jobbsøkingen og det som følger med. Jeg legger ikke skjul på at det er stas å jobbe i favorittklubben min. 

Med fotball og service som lidenskap

Nybakk er opprinnelig fra Beiarn, men har alltid vært ihuga Glimt-supporter. I 2015 flyttet han til Bodø for å gå videregående, der studerte han salg og service. 

– Fra videregående lærte jeg hvordan man behandler kunder, og hvordan man skal være en "likanes" person. Det er serviceyrket jeg alltid har lyst til å jobbe med, og liker veldig godt å jobbe tett med mennesker. Det føles godt å jobbe med noe jeg føler at jeg mestrer godt. Derfor er jobben i Glimt helt perfekt for meg!

Han er nå ferdig med praksisperioden på fire uker, og har allerede rukket å pakke hundrevis av varer, i tillegg til at han koker rundt ti liter kaffe hver dag. 

"Petroleum man"

Særlig kaffekokinga er en viktig del av jobben, mener de fleste andre ansatte i klubben. Blant annet har kaffen til Nybakk falt i god jord hos den tidligere Glimt-spissen, Thiago Martins som har kommet opp med kallenavnet "petroleum man", oversatt til "drivstoffmannen". 

8791FEA5-62CC-4916-B4C9-3660C3C8F8C5.JPG
John-Håkon Nybakks glade ansikt er det første som møter deg i Glimt-shop på Aspmyra. Foto: Vilde Hiller Rasmussen

– Jeg trives veldig godt i jobben min. Det virker som en trivelig gjeng å jobbe sammen med, de har tatt meg veldig godt i mot! Jeg har blitt kaffekokeren på kontoret noe særlig Glimt-Akademiet setter stor pris på. 

I tillegg til å drive butikk er han enten å finne på Hunstadtoppen eller på fotballbanen sammen med Innstranda IL. Så det er liten tvil om at en aktiv jobb i fotballen passer Nybakk bra. 

– Det er spennende å se hvordan man jobber i en fotballklubb og lære alt om hva som skjer bak kulissene. Jeg gleder meg til å score mål på selveste Aspmyra, avslutter han med et smil. For det hender at de ansatte i administrasjonen tar med seg fotballen ut på banen i en og annen lunsjpause.  

Vi i Glimt er veldig glad for å ha John-Håkon med i gjengen. 

Stiftelsen HELT MED

  • Skal bidra til mangfold og inkludering ved at det opprettes arbeidsplasser for mennesker med utviklingshemming.

  • HELT MED driver opplysningsarbeid og rekrutteringsarbeid for å nå frem til og motivere personer med utviklingshemming som kan være aktuelle arbeidstakere.

  • Arbeidstakere beholder sin uføretrygd, og mottar i tillegg lønn tilsvarende 20% av sammenlignbar tariff.

  • HELT MED sikrer ekstern oppfølging gjennom hele yrkeslivet.

  • Etter fire ukers arbeidspraksis tilbys 80% av arbeidstakerne fast jobb.

  • Kontakt [email protected] for mer informasjon.

Annonse fra Eliteserien: