🎙️: Podkast før hver seriekamp

4-3-3 gir deg siste nytt før hver seriekamp

Annonse:

Bodø/Glimts helt egne podkast, 4-3-3 startet opp tidlig på nyåret og har hatt flere spennende gjester gjennom vinteren. Nå har den klassiske podkastserien sommerferie, men vi ligger ikke på latsiden likevel.

For selv om du ikke får timeslange episoder med spennende gjester har 4-3-3 laget en liten spesialserie, som vi håper å fortsette med utover hele høsten. 

– Før hver seriekamp tar vi tempen. Det blir litt historiske tilbakeblikk, litt statistikk, litt skadeoppdateringer og selvfølgelig intervjuer med spillere og trenere, sier programleder, Niklas Aune Johnsen. 

Abonner på podkasten for å ikke gå glipp av episoder

Det hele startet som en litt spontan idé og tilbakemeldingene fra lytterne var så gode at vi bestemte oss for å fortsette med ferske episoder før hver kamp. 

Programleder Niklas Aune Johnsen loser deg inn mot Stabæk-kampen
Programleder Niklas Aune Johnsen loser deg inn mot Stabæk-kampen

– Dette er såpass lavterskel at jeg tror det passer for alle. Ideen kom mens jeg skrev den klassiske "Før kampen"-saken mot Molde og innså at dette kanskje kunne være interessant å høre mer om i podkast-form. Så var ideen skapt, sier programlederen. 

Men om du vil høre hver episode bør du abonnere på podkasten. 

– Da er du i alle fall sikker på at du får det med deg. Det er ikke alltid jeg husker å legge ut på sosiale medier i en hektisk hverdag, men på Spotify, Apple og så videre vil du alltid være oppdatert med siste episode. 

Et lavterskel tilbud til de som aldri får nok Glimt

Podkasten består at litt snakk om begge lags form, historiske resultater og statistikk. 

– Ja, podkasten baserer seg egentlig mest på innhold som produseres i løpet av en vanlig kampuke. Dette koster lite fra oss som produserer og det koster enda mindre for de som lytter. Trykk abonner, trykk play, på med headsetet og legg mobilen i lomma. Ferskt Glimt-stoff rett i øret. 

Har du enda ikke hørt podkasten 4-3-3? Fortvil ikke. Det ligger 21 episoder ute, som du kan lytte til helt gratis. Blant de 21 episodene finner du 17 klassiske episoder med utnevnte gjester som Harald "Dutte" Berg, Sondre Brunstad Fet, Ola Haldorsen, Marius Lode og Patrick Berg. 

Som vanlig ligger også podkasten tilgjengelig på Spotify, Pocket Cast, Apple Podcast og alle andre tjenester der du hører podkast. Dermed kan du ha den på øret mens du trener, kjører bil (vær forsiktig, det er veldig engasjerende innhold), går tur eller tar oppvasken. 

Søk på 4-3-3 eller Bodø/Glimt, så finner du oss. Husk å følge oss på andre sosiale medier.

Lurer du på noe? Eller har ris eller ros? Send en epost til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: