160 lag møtte opp på Molobyen Action Now cup

Nærmere 2000 jenter og gutter møttes til helgens store fotballturnering.

I helgen ble det arrangert Molobyen Action Now cup i Bodø. Turneringen ble arrangert som et samarbeid mellom Molobyen og Bodø/Glimt barn- og ungdom.

I strålende vårvær har 160 lag spilt hele 350 kamper gjennom hele helgen. Nærmere 2000 gutter og jenter i alder 6-16 år har sammen med dommere, trenere, foreldre og andre tilskuere bidratt til god stemning og masse godt spill.

Se bildeserie fra Bankgata:

Alle bildene over er tatt av Alfred Arntzen for Avisa Nordland.

I klassene 6-12 år har lagene spilt kamper i puljespill uten tabell. Som en takk for innsatsen fikk alle deltakerne medaljer. Klassene 13-16 år ble gjennomført som konkurranseklasser. Vinnerne her stakk av med 3000 kroner til sin lagkasse. Premien ble levert av Molobyen.

Bildeserie fra medaljeseremonien:

Et stort apparat av frivillige har stått på og lagt til rette for årets cup. De frivillige har bidratt med baneklargjøring, god service og kafesalg både i forkant av, og gjennom hele helgen. Vi takker alle deltakere, dommere, samarbeidspartnere, frivillige og tilskuere for vel gjennomført turnering.