4-3-3: Bodø/Glimt starter podcast

Når 2020 er historie er vi allerede i gang med å skape nye historier. Du skal blant annet få være med på innsiden av klubben i vår nye podcast 4–3–3.

Annonse:

I starten av januar publiseres den første episoden av Bodø/Glimts nye podcast, som har fått det klingende navnet 4–3–3. I klassisk Bodø/Glimt-stil. 

Podcasten ledes av Regine Boym og Niklas Aune Johnsen, begge ansatt i Bodø/Glimts medieavdeling, og du vil i løpet av året 2021 bli bedre kjent med flere personer som er knyttet til klubben. 

Arbeidet med podcast har pågått en stund, men har blitt konkretisert i de siste ukene av 2020. Dermed er vi allerede klare med en pilotepisode. Kall den gjerne "episode 0". 

– Vi gleder oss veldig til å komme i gang, og jeg er brennsikker på at lytterne våre kommer til å sette pris på innholdet i denne podcasten, sier Aune Johnsen, som har store ambisjoner for den nye Glimt-podden. 

– Podcasten skal være gjestebasert, som betyr at vi i hver eneste episode har med oss én eller flere gjester som "styrer" showet. Da er gjesten i fokus gjennom hele programmet. 

Bli bedre kjent med klubben

I tillegg til at gjester skal få lov til å skinne i podcasten skal vi også gjøre lytterne av 4–3–3 bedre kjent med det som rører seg innenfor stadionportene på Aspmyra. Blant annet med en helt egen spalte i hver episode. 

– På slutten av hver episode tar vi for oss hva én av avdelingene i klubben er opptatt av for tiden. Det kan være markedsavdelingen eller arrangementavdelingen som forteller om deres planer. Kanskje A-laget stikker innom og røper hva de jobber med for tiden. Akademiet og barnefotballen skal også være representert, sier Boym. 

– En podcast er vel den perfekte måten å bli enda bedre kjent med klubben på.

Piltoepisode

Akkurat nå er podcasten aktiv på to podcast-tjenester. Pilot-episoden ligger ute på Spotify, Anchor og Pocket Casts, og vi jobber med å få den tilgjengelig på flere plattformer, men på grunn av jul vil det ta noe tid. Den vil bli tilgjengelig hos Apple Podcast i løpet av en ukes tid. 

Pilotepisoden er først og fremst laget for at vi skal være trygge på at alt det tekniske fungerer optimalt til den store premiæren. Men i løpet av de drøye 6 minuttene forklarer vi også planene våre litt nærmere. 

Podcasten spilles inn i Sportsbaren på Aspmyra stadion. Husk å abonner på podcasten der du hører podcast, så er du sikker på å ikke gå glipp av en eneste episode. 

Annonse fra Eliteserien:
Publisert: 30.12.2020, oppdatert: 15.01.2021
Skrevet av: Redaksjonen