4-3-3 er tilbake – Håkon Evjen er gjest

Etter en lang sommerpause rulles 4-3-3 ut i ørene dine igjen. Håkon Evjen gjester sesongpremieren.

Annonse:

I en hektisk Europa-sommer tok 4-3-3 en aldri så liten sommerpause fra midten av juni til starten av september. Nå er sommeren over, i alle fall ferien, og den populære Glimt-podkasten starter opp igjen. 

I sesongens første episode er det tidligere Glimt-spiller og narviking Håkon Evjen som stikker innom. Evjen var på bodøbesøk tidligere i sommer og stilte gladelig opp som sesong 2s første gjest da han fikk spørsmålet. 

I podkasten snakker han om tiden i Nederland, ambisjonene for sesongen som venter og om tiden i både Mjølner og Bodø/Glimt. Hvordan opplevde han for eksempel å se at kanonkula mot Mjøndalen i 2019 faktisk gikk i nettet? 

Podkasthøsten

Høsten er den perfekte årstiden for podkast på øret. Enten du sitter inne i godstolen mens kulda sniker seg innpå på utsiden eller du er ute i det friske været på en gåtur eller andre høstaktiviteter. 

Under sesongoppgjøringen til årets sesong ble du bortskjemt med én ny podkast fra 4-3-3 i uka, men etter hvert som sesongen kom i gang ble det litt mindre tid til å lage en god og gjennomarbeidet podkast til lytterne våre. 

For å fortsette å holde kvaliteten på et høyt nivå blir det heller ikke i høst like hyppige episoder som i vinter. Også på grunn av Glimts Europa-deltakelse. Likevel kan du forvente en ny episode annenhver uke.

Hør hele episoden med Håkon Evjen her

"Ukas gjest har gått gradene i Glimt-akademiet og når han endelig fikk sjansen fra start for A-laget så han seg aldri tilbake. I sin første hele sesong på banen ble han årets spiller, årets unge spiller og bidro sterkt til at Glimt tok sin første medalje på øverste nivå siden 2003. Høstens første gjest i 4-3-3 er Håkon Evjen"

Hva er ambisjonene for høstsesongen? Hvem var Håkons beste medspiller i Mjølner og hva tenkte han egentlig da han så drømmetreffet gå i mål mot Mjøndalen i 2019? Hva setter han høyest av sølv i Eliteserien og gull i Piteå summergames? Og hvordan var det å være en del av nødlandslaget? Svaret på disse spørsmålene og mange flere får du i den nyeste episoden av 4-3-3.

Ukas episode er også tilgjengelig på YouTube:

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå. Podcasten finnes på de aller fleste steder hvor man vanligvis finner podcaster.

Søk på 4-3-3 eller Bodø/Glimt, så finner du oss Husk å følge oss på andre sosiale medier.

Lurer du på noe? Eller har ris eller ros? Send en epost til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: