4-3-3: Lode ertes av lagkameratene

Det er ikke bare bare å tape i bordtennis mot lagkameratene for Marius Lode.

Annonse:

Det hele startet i høst. Marius Lode og Patrick Berg var begge tatt ut på landslaget. Oppholdet med Norge ble ikke helt som forventet og plutselig var de begge smittet av korona og var i karantene på et hotell i hovedstaden. 

– Da spilte vi bordtennis 3-4 timer hver eneste dag, sier Patrick Berg i forbifarten på hotellet på Marbella. 

Marius Lode er denne uken gjest i Glimt-podkasten 4-3-3 og som alltid inviteres lytterne til å komme med spørsmål. Denne uken har flere lagkamerater vært frempå med hint om at bordtennis bør bli et viktig tema i podkasten. 

  • Hør hele episoden lenger ned i teksten

Både Sondre Brunstad Fet, Hugo Vetlesen og Patrick Berg spør via Instagram hvem som egentlig er den sanne ping-pong-kongen i klubben. Vi kunne selvfølgelig ikke la Lode slippe unna. 

156702184_495572711602069_5843922560783022474_n
Marius Lode og Patrick Berg i dyp konsentrasjon i den viktige bordtenniskampen. Foto: Freddy Toresen, AN

– I de ukene på hotellet i Oslo begynte jeg og Patrick å bygge opp et intenst rivaleri som vi har videreført her nede på Marbella. Heldigvis er jeg enda litt bedre enn Patrick, som gjør at tapene ikke kommer så ofte, forsikrer Lode oss i 4-3-3. 

– Han er regjerende mester

En dag mellom treningsøktene fant Lode og Berg frem gamle kunster og fortsatt kampen seg imellom på et bordtennisbord i Marbella. Lode forteller at de totalt spilte 15-16 kamper og at han vant fleste parten. 

Patrick vant vel to kamper, men når da Moberg og Fet kommer og spør hvordan det gikk i kampene så høres det jo ut som jeg har tapt alle kampene. Da klarer jeg ikke holde meg, sier han og smiler, vel vitende om hva som venter. 

– For da fyrer du deg litt opp?

– Ja, jeg klarer i alle fall ikke å bare la den gå, og det synes de er ekstremt "løye", sier han og konkluderer raskt:

– Jeg er best i bordtennis av meg og Patrick i alle fall, men jeg har lovet å heve meg over det hele så jeg kan innrømme at Patrick er regjerende mester i bordtennis. Han vant den siste kampen vi spilte.

Seiersintervju på "direkten"

Når Patrick Berg vinner i bordtennis lar han det åpenbart ikke gå upaktet hen, for med to journalister fra Avisa Nordland med på tur til Spania var det enkelt å sette lagkameraten ut av spill. 

– Han fikk jo Freddy Toresen og Stian Høgland til å fyre meg enda mer opp. De latet som om de intervjuet Patrick Berg om seieren på direkten rett etter kampen, sier han. 

Stuntet fra AN-journalistene er også grunnen til at det er nettopp Berg som er regjerende mester i bordtennis, skal vi tro Lode.

– Det vippa meg totalt av pinnen og gjorde at jeg ikke gadd å spille mer, så akkurat nå er Patrick regjernede mester, ja, sier han i podkasten 4-3-3. 

156979804_543709223259179_2142335687198566386_n
Patrick Berg, herlig hovrerende etter seieren mot Marius Lode. Foto: Freddy Toresen, AN

Hør hele episoden med Marius Lode – nå også på YouTube

"Han klemte til på halvspretten da Glimt trengte det som mest, og resultatet? Ja, det ble årets mål! Han feira seriegull på et hotellrom i Oslo og er en lynrask midtstopper og har både opprykk, sølv og gull i Eliteserien med Bodø/Glimt, det er det ikke alle som har. Marius Lode er ukas gjest i 4-3-3".

Hva er den beste kampen Marius Lode har spilt? Hvorfor er han så opptatt  av jagerfly, og hva er egentlig hans største svakthet? Ble han surere av å være i karantene under gullfesten, og hva skjedde egentlig da han ble utestengt fra all fotball i ett helt år? Svaret på disse spørsmålene og mange flere får du i den nyeste episoden av 4-3-3.

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå.

Podcasten finnes på de aller fleste steder hvor man vanligvis finner podcaster. Søk på 4-3-3 eller Bodø/Glimt, så finner du oss. 4-3-3 er tilgjengelig på: 

Lurer du på noe? Eller har ris eller ros? Send en epost til [email protected]

 

Alle foto i denne saken: Freddy Toresen, Avisa Nordland. Bildene er gjengitt med tilatelse. 

Annonse fra Eliteserien: