4-3-3: Patrick Berg

Hør ukas episode av 4-3-3

Annonse:

“Han er tredje generasjon Berg på Bodø/Glimt. Han er tredje generasjon Berg som har representert landslaget. Han er den første generasjon Berg med seriemesterskap i Bodø/Glimt. Han debuterte for Glimt i 2014 og har godt over 100 kamper for de helgule. I løpet av de kampene har han rukket både nedrykk, opprykk, seriesølv, seriegull og kapteinsbindet når Glimt spilte Europa-kval. Patrick Berg er endelig gjest hos oss! "

Hvem heiet han egentlig på under cupfinalen i 2003? Hvor stort press er det å være tredje generasjon Berg på landslaget, og hva er egentlig planen fremover? Hvordan opplevde han kampen mot Viking dagen etter at onkel Arild gikk bort? Og er det egentlig moren som er familiens beste fisker, slik Dutte påstår? Svaret på disse spørsmålene og mange flere får du i den nyeste episoden av 4-3-3.

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå. Podcasten finnes på de aller fleste steder hvor man vanligvis finner podcaster.

Søk på 4-3-3 eller Bodø/Glimt, så finner du oss Husk å følge oss på andre sosiale medier.

Lurer du på noe? Eller har ris eller ros? Send en epost til [email protected]

Annonse fra Eliteserien: