4-3-3: Seriestart spesial

Denne uken sparkes endelig Eliteserien 2021 i gang. Vi lader opp i ny podkast

Annonse:

ENDELIG! Nå er seriestarten like rundt hjørnet. For andre året på rad har vi gått igjennom en unormalt lang sesongoppkjøring, hvor korona har vært det dystre bakteppet, men nå heves sceneteppet og dramaet kan utspilles fritt! Om få dager står Tromsø IL og FK Bodø/Glimt ansikt til ansikt på Aspmyra stadion for å sparke i gang Eliteserien 2021 i et forrykende nordnorsk derby!

Bodø/Glimt er regjerende seriemester for første gang i klubbens historie og skal for første gang forsøke å kvalifisere seg til Champions League! Det blir en meget spennende sesong og hva er vel bedre enn å lade opp til sesongen med en deilig episode av 4-3-3. 

I én time tar programleder Niklas Aune Johnsen deg med gjennom intervjuer med flere sentrale spillere og ikke minst sjefen sjøl, Kjetil Knutsen. I tillegg blir det prat om Eliteserien Fantasy og hvordan du registrerer ditt lag for å være med i trekningen av kule premier. 

Hør hele seriestart spesial-episoden her

Hele episoden ligger også ute på vår YouTube-kanal. Det vil si at du enkelt og greit kan fyre opp videoen på TVen i kveld og nyte en fullstappet magasinsending kvelden før dagen før helga.

Som vanlig ligger også podkasten tilgjengelig på Spotify, Pocket Cast, Apple Podcast og alle andre tjenester der du hører podkast. Dermed kan du ha den på øret mens du trener, kjører bil (vær forsiktig, det er veldig engasjerende innhold), går tur eller tar oppvasken. 

4-3-3 er en podcast fra Bodø/Glimt med Regine Boym og Niklas Aune Johnsen. Vi inviterer spennende gjester til en prat om fotball, Glimt og livet. I tillegg stikker det alltid innom en fra klubben som kan fortelle litt om status på tingenes tilstand her og nå. Podcasten finnes på de aller fleste steder hvor man vanligvis finner podcaster.

Søk på 4-3-3 eller Bodø/Glimt, så finner du oss Husk å følge oss på andre sosiale medier.

Lurer du på noe? Eller har ris eller ros? Send en epost til [email protected]

 

Annonse fra Eliteserien: