Supportere på J-feltet under hjemmekampen mot Celtic på Aspmyra i 2022.

Billettinformasjon til kampene mot AZ Alkmaar

Her får du all informasjon du trenger, og vi oppfordrer deg til å lese hele saken.

Annonse:

Nå er det klart. Neste hjemmekamp og bortekamp i UEFA Europa Conference League er mot AZ Alkmaar. Det nærmer seg både bortekamp og hjemmekamp mot Celtic i UEFA Europa Conference League. 

Hjemmekamp

Mandag 28. februar klokken 12:00 blir koder sendt ut til sesongkortholdere. Denne koden brukes når forhåndssalget åpner. Dersom du ikke har fått kode før klokken 16:00 - sjekk spamfilteret, før du deretter sender mail til [email protected].

Tirsdag 1. mars klokken 12:00 starter forhåndssalget til sesongkortholdere. 

Den eneste måten å få sikret deg billett til kampene i UEFA Conference League før det ordinære billettsalget åpner er om du har sesongkort. Sesongkort kjøper du her.

Torsdag 3. mars klokken 12:00 åpner det ordinære billettsalget. 

KJØP BILLETT HER

Bortekamp 

Mandag 7. mars klokken 12:00 starter salget på TicketCo. Det varer frem til tirsdag 16. mars klokken 23:00.

Det finnes to forskjellige billettkategorier:

  • Away end-billetter koster kroner 210,- per. stk. og er bortefeltet.  
  • Catergory 1-billetter koster kroner 313,- per. stk. og er plassert litt unna bortesupportere. Disse billettene er bare tilgjengelig for kjøp frem til 10. mars.

Billettene kjøpes via TicketCo, men du vil bli tilsendt den gyldige billetten som PDF etter kjøpet. Derfor er det veldig viktig at du skriver inn korrekt e-postadresse i TicketCo.

AZ Alkmaar har ikke en egen side som lar bortesupportere kjøpe billetter, så billetter må kjøpes via TicketCo og vi må sende deg PDF med gyldig billett. PDF blir sendt forløpende gjennom dagene. 

Dersom dere er en gruppe som vil sitte sammen på kamp, anbefaler vi dere at én person kjøper billetter til alle i gruppen. På den måten vil vi forsøke å sette dere ved siden av hverandre.

Smittevern

Vi i FK Bodø/Glimt ønsker å ta de forhåndsreglene vi kan for at alle våre besøkende skal føle seg så trygge som mulig. Vi trenger din hjelp til å sikre en god og trygg opplevelse for alle på stadion. Under er noen oppfordringer som hjelper til med å beskytte deg og de rundt deg.

  • Følg gjeldende nasjonale råd om smittevern.
  • Har du symptomer på covid-19 eller er syk, ber vi deg om å holde deg hjemme. 
  • Vi oppfordrer alle til å bruke munnbind i områder hvor det ikke er mulig å overholde én meters avstand. Det er ikke nødvendig å bruke munnbind når du sitter i setet ditt på tribunen.  
  • Det er fremdeles viktig at vi ivaretar god hånd- og hostehygiene. Bruk hånddesinfeksjonsstasjonene som er plassert rundt på stadion.
Annonse fra Eliteserien: