_DSC7558

Jostein Gundersen klar for Glimt: – Det beste valget for meg

Midtstopperen har signert en 3-årskontrakt med de helgule.

Annonse:

Jostein Gundersen (27) gjennomførte torsdag den medisinske testen, bestod den og satt dermed det endelige pennestrøket på kontrakten som binder han til Glimt de neste tre årene. 

– Det føles veldig bra. Det har vært en relativt lang prosess med litt frem og tilbake, men det føles godt å være her, sier han til glimt.no

Midtstopperen kommer fra Tromsø som i fjor tok bronse i Eliteserien. 27-åringen scoret to mål på 26 kamper i Eliteserien for laget fra "Nordens Paris" i fjor, og var blant annet svært god i møtene med Glimt på Aspmyra i fjor. Han har vært uten kontrakt siden 1.januar.

IMG_2960.JPG
Jostein Gundersen på plass i Glimt-garderoben

– Lidenkap

Gundersen har vært svært sentral i det gode defensive arbeidet som Tromsø viste under fjorårets sesong.

– Jeg er en veldig lidenskapelig spiller som gir alt samtidig som jeg er en lagspiller som elsker å vinne fotballkamper. 

– Hvorfor valgte du Bodø/Glimt?

– Det var et vanskelig valg, men det jeg landet på var at Glimt var det beste for meg og min karriere nå. De helgule er på en plass nå der de leder an i norsk fotball og jeg følte meg veldig ønsket. Det er her jeg kan utvikle meg og oppleve sinnsykt mye gøy på fotballballbanen.

Jostein Gundersen er født i Bergen, men som 7-åring flyttet ham til Tromsø sammen med sine foreldre. Han debuterte for Tromsø som 18-åring.I 2023 ble Gundersen tatt ut på årets lag av Tv2.

Midtstopperen gleder seg til å møte spillergruppa neste uke.

– Jeg kjenner Daniel Bassi, Runar Espejord, Daniel Berntsen og Einar Hauglid fra tiden i Tromsø. Inntrykket mitt er at det er veldig mange hyggelig mennesker her.

Velkommen til Bodø/Glimt Jostein Gundersen.

 

Annonse fra Eliteserien: