Adrian Skindlo og Andreas van der Spa til utlån.

Akademispillere på utlån

To av våre akademispillere skal denne sesongen på utlån til to forskjellige klubber.

Annonse:

Vi er glade for å kunne meddele at to av våre akademispillere, Andreas van der Spa og Adrian Skindlo har blitt lånt ut denne kommende sesongen. Begge har også forlenget kontakten med Bodø/Glimt til desember 2019. 
Andreas van der Spa er utlånt til Alta IF, som er i PostNord-ligaen, mens Andrian Skindlo skal spille med den islandske førstedivisjonsklubben Afutrelding.

Begge spillere var en del av Glimts U19-lag som vant 4. divisjon i 2019 og som kom seg helt til kvartfinalen i NM for U19. De debuterte også for A-laget under deres cupkamp mot  Melbo .

Bra for utviklingen 

- Dette er en mulighet for begge spillere til å fortsette deres progresjon inn i senior fotballen og demonstrerer den langsiktige suksessplanleggingen vi har på plass på Glimt, forteller akademiets leder, Gregg Broughton. 

- Andreas trente to uker med Nest-Sotra forrige sesong, og har hatt muligheter til å trene med både Mjølner og Alta i januar. Alta er en ambisiøs klubb og har i Bryant Lazaro en trener som vil sikre at spillerutvikling er en prioritet i klubbens planlegging, fortsetter Broughton. 

Broughton mener utlånene vil være bra for begge spillerenes utvikling. 

- Vi ville at Adrian skulle være komfortabel med å være ukomfortabel, og vi er glade for at Afturelding gir han denne muligheten. Det er en klubb vi jobbet med da jeg var i Norwich City og de har et ungt lag som vil være bra for Adrians utvikling. 

- Å ha to spillere født i 1999 integrert i A-laget, Jens-Petter og Andreas, og i tillegg ha to spillere til født i 1999 som også får erfaring fra senior fotball viser styrken i dybden i klubben og det gode arbeidet som har foregått bak kulissene de siste fem til seks årene, avslutter Broughton. 

Gleder seg

- Jeg gleder meg til å komme meg litt bort. Til et nytt miljø, og en ny klubb med nye spillere og trenere. Jeg håper at jeg der kan være en viktig brikke i laget og samtidig utvikle meg som spiller, men også som person, forteller Andreas van der Spa. 

- Jeg føler meg kjempeheldig som har fått denne muligheten, og jeg gleder meg mye. Det er en fin mulighet til å vise meg fram og til å ta steg som spiller og person, sier Adrian Skindlo.

Alle i Glimt ønsker Andreas og Adrian lykke til, og vi vil oppdatere glimt.no med deres fremgang. 

Annonse fra Eliteserien: