Alfons Sampsted signert for Glimt.

Alfons Sampsted signert med Glimt

Ny spiller klar for klubben.

Annonse:

Den islandske backen kommer fra den svenske klubben IFK Norrköping, og har signert en treårskontrakt med klubben, og vil spille ut 2022. 21-åringen kom til Bodø onsdag for medisinsk test, og signerte torsdag. Aasmund Bjørkan forteller at trenerteamet er veldig glade for å ha signert Sampsted. 

- Alfons er en spennende, ung spiller med et bra potensiale. Han kan bekle flere roller, og vi er helt sikre på at han vil passe godt inn i miljøet og kulturen vi ønsker å skape, forteller Bjørkan. 

Sampsted spilte en omgang mot Grorud i den første treningskampen i 2020. 

- Han har også debutert på det Islandske A-landslaget, legger Bjørkan til. 

Hvis alt er klart, blir Sampsted med til fredagens treningskamp. Hovedpersonen selv er også glad for å ha signert med klubben, og ser frem til å bo i Bodø og spille for Glimt. 

- Det føles veldig bra ut. Jeg har snakket en del med Oliver Sigurjonsson, og han har sagt masse bra om Glimt og jeg tror dette blir et bra og smart steg for meg å ta, forteller Sampsted.

- Jeg vil gjøre alt jeg kan for å gjøre laget bedre og jeg har lyst til å komme hit å prøve å hjelpe de til å holde det nivået de har satt seg ut, samtidig som jeg vil utvilkle meg som spiller, fortsetter han. 

Om sine egne ferdigheter trekker han frem frem sin løpsstyrke. 

- Jeg har også en bra høyrefot, og kan drive på. Men mest av alt er jeg god på å gjøre de rundt meg gode, avlutter han. 

Vi ønsker Alfons Sampsted velkommen til klubben!

Annonse fra Eliteserien: