Amahl blir med videre: – Har vært et eventyr

Amahl Pellegrino skriver ny kontrakt og tar over Bergs gamle draktnummer.

Annonse:

Etter at kontrakten hans gikk ut ved nyttår har mange vært spente på hvor Amahl Pellegrino skulle ende opp den kommende sesongen. Nå trenger du ikke vente lenger, for venstrevingen fortsetter hos den regjerende seriemesteren. Han har skrevet under på en kontrakt ut årets sesong. 

– Hele høsten har vært et eventyr, og jeg har fått oppleve to av mine største drømmer som Glimt-spiller. Det å vinne serien og spille i Europa har jeg aldri opplevd før jeg kom til Bodø og jeg har lyst til å fortsette den reisen, sier Pellegrino til glimt.no via telefon. 

Han sitter nemlig i karantene etter å ha fått påvist korona, men regner med å være klar når oppkjøringa starter om en ukes tid. Derfor er han heller ikke tilgjengelig for en kommentar fra øvrig media i kveld. 

– Totalen i Bodø er best

Den siste tiden har han vært på klubbjakt og det har ikke stått på tilbudene for den hurtige kantspilleren. 

– Jeg har vært usikker og gått mange runder med både meg selv og familien. Det har vært bra tilbud fra utlandet, men totalen har ikke vært noe bedre enn det jeg får her. Sånn sportslig sett altså, poengterer han. 

Her senker Amahl Pellegrino gamleklubben med hat trick i sin debut:


Europa-eventyret han og hele regionen har fått være en del av i høst er heller ikke over. Glimt ble nemlig nummer to i sin gruppe og skal møte Celtic i sluttspill-play off allerede i februar.

– Vi er fortsatt med i Conference League og jeg gleder meg veldig til den kommende kvalifiseringen. Det bor mye i dette laget selv om vi har mista noen fantastiske fotballspillere. Det er opparbeide en så bra treningskultur at det hadde gått bra selv om vi hadde mista elleve spillere, sier han.  

Men selv om Pellegrino forlenger kontrakten sin med Glimt, blir ikke alt helt som før. Nå bytter han nemlig nummer og ikler seg trøye nummer 7.

Revansjelysten

Han poengterer også at forlengelsen av trenerteamet har vært viktig for at han nå har skrevet under en ny kontrakt med Bodø/Glimt. Men selv om Pellegrino har blitt seriemester med Bodø/Glimt, kjenner han likevel på en revansjelyst før årets sesong. 

– Ja, jeg føler ikke jeg har fått vist alt og hele pakken jeg har å by på. Jeg har vært litt skada i høst. Den har gjort at jeg ikke har kunnet yte maks. Med en oppkjøring med laget har jeg enda sterkere kort på hånda og kan vise enda mer av meg selv, forsikrer han.  

_DSC2620_KentEvenGrundstadFoto.jpg
SLITEN KRIGER: Sånn feiret Amahl Pellegrino scoring mot AS Roma på Aspmyra. Foto: Kent Even Grundstad

 Foran sesongen i år er det allerede kommet inn tre nye spillere, som alle må finne sin plass i den unik Glimt-kulturen. Det er bekymrer ikke Glimts eldstemann. 

– Å komme inn i den kulturen som ny spiller er ikke noe problem. Alle blir tatt imot med åpne armer. Treningskulturen blir det største sjokket,men om man biter tennene sammen og aksepter den harde mengden med trening så kommer du raskt i det. Kroppen min tålte det ikke etter et halvt år med useriøse trening og lite spilletid, men nå er jeg klar, avslutter han. 

Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med Amahl Pellegrino og se han i Glimt-trøya i ett år til. 

 

Annonse fra Eliteserien: