Åpner enda et bortefelt på Lerkendal

Når Bodø/Glimt kommer på besøk må trønderne åpne alle sluser

Annonse:

Det er solgt godt over 800 billetter til bortefeltet på Lerkendal på søndag. Eller rettere sagt, bortefeltene. For nå har Glimt-supporterne kjøpt opp begge de avsatte bortefeltene på Rosenborgs storstue og det går mot skikkelig, nordnorsk folkefest i trønderhovedstaden. 

I kveld åpner Rosenborg et tredje felt for Glimt-supporterne på Lerkendal. Dette er felt TB (se kart nederst). Men dersom du, som Glimt-supporter skal på dette feltet må du få med deg den viktige informasjonen som følger nedenfor. 

Glimt har krav på 1071 plasser på Lerkendal, så det er fortsatt snaut 300 ledige billetter for Glimt-fans på søndag. RBK har sperret av en egen del på tribuneseksjonen for anledningen og det vil bli egne toaletter tilgjengelig for Glimts supportere. Det blir også enkelt kiosksalg fra bord for den sultne Glimt-supporter. 

Tribunen er en familietribune og det er allerede rundt 250 personer som har kjøpt billetter på tribunen. Det er ikke muligheter for å henge opp banner på denne tribunen. Visitering på vei inn, som på det vanlige bortefeltet. 

De som allerede har billett på SB- og RB-feltene skal benytte inngang 18 på kampdag, mens de nye billettene, på TB-feltet skal benytte inngang 20 på COOP-tribunen. 

Vi gleder oss til å se nesten 1000 gulkledde nordlendinger på Lerkendal på søndag! 

 

Skjermbilde 2021-11-23 kl. 19.40.18.png

 

Annonse fra Eliteserien: