Åpner pop-up-shop på City Nord

Glimt-shopen er på flyttefot. Fra 1. desember finner du oss på City Nord.

Annonse:

Etter nok et år med enormt trøkk i Glimt-shopen flyttes julehandelen av helgule julegaver vekk fra Aspmyra og til City Nord. Sånn sett blir det enklere for deg å kombinere julegavehandling med annen nødvendig julehandel. 

Glimt-shopen på Aspmyra vil derfor stenge fra 1. desember og kun være åpen på City Nord ut desember. Butikken på City Nord er kun en pop up shop og flyttes tilbake til Aspmyra i januar. 

1. desember slår vi oss sammen med Gundersons på City Nord og åpner Pop Up Shop på samme måte som i fjor. Da må alle varer som skal hentes i butikk hentes her. Her vil det dessverre ikke være mulig å få trykt på navn og nummer. 

Butikken vil ligge i andre etasje på City Nord. Åpningstidene vil følge City Nords åpningstider. 

Venter du på varene dine? 

Vi jobber på spreng for å få pakket alle varene som skal sendes, men som sagt er leveringstiden lengre enn normalt. Spesielt er det drakter med navn og nummer som tar ekstra lang tid. Nærmere jul ser vi oss nødt til å fjerne dette tilbudet på grunn av ferieavvikling. Men det er absolutt mulig å komme innom Aspmyra for å få trykk på drakten din etter jul!  

Varelageret

Etter Europa-suksessen har salget gått over all forventning. Ettervitkningen av korona-pandemien gjør at det er råvaremangel i hele verden. Alle draktene våre produseres i resirkulert materialet, og dette er som følger av pandemien ekstremt vanskelig å få tak i for tiden. Derfor vil kundene våre oppleve at det er mangel på noen av draktene våre før jul. 

Mange spør om «Førr evig»-skjerfene, disse kommer inn igjen første uken i desember. Draktsettene til de minste er også forventet inn i ukene før jul.

Viktige datoer

  • Pop Up shopen på City Nord åpner 01. desember, da stenges butikken på Aspmyra midlertidig. 
  • Siste bestillingsdag før jul (gjelder varer som skal sendes med Post Nord): 6. desember.
  • Siste bestillingsdag av drakter med trykk (gjelder varer som skal sendes med Post Nord): 30. november.

NETTBUTIKK

Annonse fra Eliteserien: