Isak Helstad Amundsen. Bodø/Glimt 2. Norsk Tipping-ligaen.

App for akademispillere

Skal jobbe hjemmefra med video.

Annonse:

FK Bodø/Glimt har inngått et samarbeid med "MyPersonalFootballCoach.com". En-til-en coachingnettstedet vil være tilgjengelig for alle Akademispillere denne perioden. Dette for at de hver dag kan fortsette å jobbe med teknikk. Arbeidet vil bli komplementert med taktiske, fysiske og mentale øvelser.

- Saul Isaksson-Hurst, treneren bak nettstedet, har en god merittliste i en-til-en trening og ved å dele hans erfaringer med våre spillere vil det gi oss et konkurransefortrinn i Norge, forteller akademiets leder Gregg Broughton. 

- Som eneste Eliteseriklubb i Nord-Norge gjør geografien det utfordrende å levere kvalitetstreninger til våre spillere i alle ender av rekrutteringsområdet. Med spillere på Leknes og i Narvik i nord, og Sandnessjøen og Brønnøysund i sør, jobber vi tett med våre samarbeidsklubber for å dele kunnskap. MyPersonalFootballCoach vil la oss bruke et fantastisk individuelt program til våre spillere. Muligheten for å laste opp våre egne videoer, så vel som at spillere kan laste opp sine egne videoer gjør det til den perfekte plattformen for å ta vår utvikling til neste nivå, fortsetter Broughton. 

- For inspirasjon vil vi hver dag dele videoer av akademiets spillere. Dette gjør at andre spillere i Nordland og Hålogaland kan se og gjennomføre de samme øktene selv. Dagens videoer er fra to av våre spillere som er født i 2007, avslutter Broughton. Alle spillere kan abonnere på nettstedet for mer detaljerte planer. Bare gå til mypersonalfootballcoach.com.

Annonse fra Eliteserien: