DSC02319

Årets store høydepunkt

Glimts gatelag er klar for NM.

Annonse:

Mens A-laget er i Litauen, gjøres det klart til årets store høydepunkt for Gatelagene i Norge - og Glimt er med for å dokumentere det hele! 

Det er for andre år på rad at Glimt sitt eget gatelag, Glimtvis, er invitert til NM av Fotballstiftelsen og Stabæk Fotball. I fjor ble turneringen arrangert på Raufoss i november. Denne gangen går turen til solfylte Nadderud, hvor gradestokken viser godt over 20 grader. 

Totalt skal Glimtvis spille fem kamper i gruppespillet, to tirsdag den 9. august og tre onsdag den 10. august. Tirsdag er det Moss og Rosenborg som første motstandere. Sistnevnte kamp spilles klokken 15:30 og streames direkte på Direktesport.no. 

Fotballstiftelsen har ordnet med hotellovernatting for alle deltakere og bankett med middag og underholdning på tirsdags kveld. For mange av deltakerne er ikke dette hverdagskost. Glimtvis-spiller Victor Torrisen (58) kan blant annet fortelle at første gang han var på en bankett, var for kun fire år siden. 

Victor Torrisen gleder seg til NM. Foto: Vilde Hiller Rasmussen/glimt.no
Victor Torrisen gleder seg til NM. Foto: Vilde Hiller Rasmussen/glimt.no

– Jeg hadde aldri vært på bankett før jeg begynte å reise med Glimtvis. Standarden på turneringen blir målt på banketten, sier en lattermild Torrisen. 

Torrisen ser frem til fotballdager sørpå. 

– Det kommer til å bli noen rørende dager. Alle betyr like mye, og alle har omsorg for hverandre. Vi heier på hverandre!, legger han til.

Glimtvis betyr mye for de som spiller på laget, og gatelaget har tatt i mot spillerne med åpen armer.

– Vi passer på at ingen faller utenfor fellesskapet, og jeg tror alle på laget kan si at de har kjent på hvor viktig det er å bli tatt inn i varmen, avslutter Torrisen.

Se programmet til Glimtvis under: 

Tirsdag 09. august 

12:30 – Åpning på Nadderud Stadion 

13:00 – Gruppespillet starter

18:00 – Siste kamp i gruppespillet er ferdig

 19 – innsjekk på Scandic Hotel Fornebu

20:00 – Bankett med Middag og underholdning

 

Onsdag 10. august

08:00 – Avreise til Nadderud (de som spiller først, reiser først)

09:30 – Første kamper i sluttspillet

13:30 – Siste finale spilles

14:00 – Avslutning og premieutdeling

Annonse fra Eliteserien: