Lakse-rodeo i Fanzone

Arrangerte årets største Fanzone

I forbindelse med årets laksekamp arrangerte Bodø/Glimt og Event Nord årets største fanzone i samarbeid med flere av våre sponsorer.

Gråvær var en liten utfordring, men de som trosset været fikk mange flotte aktiviteter å ta del i.

Salten Aqua stilte med utdeling av lakseprodukter, i tillegg til en rodeo-laks som var svært populær. Her fikk de som ville, måle krefter med en mekanisk laks, tilsvarende klassikeren mekanisk okse. Dette ble underholdning for de som valgte å delta og for tilskuere som fulgte med til lakserytterne naturlig nok ble kastet av alle som én.

En annen aktivitet var en utfordring hvor man kun gjette vekt på et anker som Løvold Solutions stilte med. Den veide hele 2500 kilo, og en heldig vinner vant redningsvest.

Salten Aqua stilte også med lakstraileren, som ble brukt som scene. Erlend Osnes intervjuet Ulrik Saltnes og Brede Mathias Moe før kampen, hovedsakelig om den fantastiske seieren i «Slaget om Nord-Norge» sist serierunde. Mange av de andre spillerne tok også turen innom, som ga fansen muligheter til å ta bilder med sine gulkledde favoritter.

Flere aktiviteter

Scenen til laksetraileren ble også tatt i bruk til en forrykende oppvisning av Dans Fauske, som viste fram en samling av flere typer dans. De oppmøtte så ut til å stortrives, og danserne fikk en velfortjent god applaus.

Signal stilte som vanlig med den alltid populære fotballdart hvor unge lovende fikk prøve å skyte bulls-eye med fotball. Mange av disse var også i aksjon på mini-fotballbanen hvor det skjedde intense dueller i forkant av den egentlige kampen.

I tillegg var det gratis kaffe, te og brus. Og man kunne få ansiktsmaling om man ønsket det.

- Kjempeartig

Lise Bye Solheim og Nicolay Kristiansen i Event Nord var fornøyd med arrangementet selv om været la en liten demper på oppmøte. Lise Bye Solheim forteller hva hun syntes om det de hadde fått til.

- Jeg syntes det er kjempeartig at så mange av sponsorene er her. Salten Aqua med den store bussen og rodeo-laksen skaper jo masse liv. Ankeret til Løvold, kobberløpet, og fotballdarten fra Signal bidrar jo masse. Ansiktsmaling er jo også veldig populært. Selvfølgelig hadde det vært flere av fansen som tok turen hvis det var finvær, men forholdene tatt i betraktning er det også bra oppmøte i dag. Det er vi selvfølgelig glad for, sier Bye Solheim.

Se bilder fra Fanzone her: 

Annonse fra Eliteserien: