Ulrik Saltnes scoret mål mot Vålerenga på hjemmebane i 2019 under laksekampen.

- Årsbeste!

Det ble en veldig vellykket laksekamp, som endte med at tre poeng ble igjen i Bodø.

Annonse:

Mandag kveld møtte Vålerenga opp på Aspmyra stadion for å spille kamp mot Bodø/Glimt. Kampen endte 4-0 til Glimt, med scoringer fra Ulrik Saltnes, Håkon Evjen, Ole Amund Sveen og et selvmål fra Vålerenga. 

- Jeg er fornøyd med det vi gjør i nesten alle perioder i kampen. Vi har en pitteliten del i første omgang hvor vi ikke er best og det ikke sitter, og Vålerenga for å ha ballen mer enn oss. Men ellers synes jeg det er veldig bra, kunne en fornøyd Håkon Evjen fortelle ettter kampen. 

- Det var veldig bra av Erlend (Dahl Reitan) å gi meg en sjanse til å score. Jeg får fortsette å være med oppover banen og ta sjansene som kommer. 

Neste kamp er allerede på fredag, og da møter Bodø/Glimt Odd på bortebane. 

- Det blir en utrolig tøff bortekamp, og jeg tenker på at vi må fighte godt og gjøre det vi gjør her i dag. Ikke slippe oss nedpå, fortsetter Evjen. 

Se kamphøydepunktene her: 


Banes beste spiller ble trener Kjetil Knutsen. 

- Han har gjort en utrolig god jobb, så han fortjener det.

- Så du er ikke sjalu og har lyst på bilen denne uka og?  

- Nei, det går fint. Jeg synes han fortjener den i dag, avsluttet en lattermild Evjen. 

Trener Kjetil Knutsen var også veldig glad etter seieren. 

- I dag føler jeg vi ser et Bodø/Glimt-lag som spiller på alle strengene. Den prestasjonen vi har i dag er årsbeste, og det er ikke én spiller, det er elleve spillere. Vi snakket om før kampen at vi skulle presse fremover og offensivt være fremme, de skulle være utviklingsorientert og ønske å bli bedre. I dag er det en ufattelig stolt trener som står her og ser at unge gutter har atter en gang blitt voksne menn, sa Knutsen etter kamp. 

Se intervjuer av Ulrik Saltnes og Amor Layouni her: Annonse fra Eliteserien: